FOTO Andreea Marin, în cea mai sexy ipostază a sa! Unde se relaxează vedeta la început de an

image
Andreea Marin și-a purificat tenul cu ajutorul unei măști cu scorțișoară și oregano

Andreea Marin vrea să înceapă anul 2019 cu o formă fizică de invidiat, dorință pe care reușește să o îndeplinească prin decizia de a începe o cură de detoxifiere a organismului. Pe lângă tot felul de tratamente de întreținere la care aceasta apelează, vedeta face și mult sport și speră ca detox-ul să fie atât trupesc, cât și spiritual! Iat-o la saună, într-o ipostază de milioane!

Zicala potrivit căreia „corpul este un templu” îi ghidează Andreei Marin conduita în viață! După ce 2018 i-a adus câteva probleme de sănătate, pe care Andreea a fost nevoită să le trateze prin intermediul unei intervenții chirurgicale la coloană, vedeta a început noul an în forță, depunând mult efort fizic la sala de fitness, pentru a-și menține silueta ca de balerină, iar, în prezent, fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” s-a apucat și de o cură de detoxifiere a organismului.

image
Andreea Marin se relaxează la un centru spa

Andreea Marin a început anul cu o detoxifiere a organismului

Andreea Marin și-a început noul an cu o dorință de îmbunătățire trupească și sufletească, bucurându-se de multă relaxare în cadrul unui centru specializat de spa din Brașov, după ce a decis să înceapă o cură de detoxifiere, axându-se în 2019 atât pe aspectul exterior al corpului său, cât și asupra celui interior.

Vedeta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care le explică urmăritorilor săi în ce constă această detoxifiere, care este atât spirituală, cât și fizică.

Andreea Marin, decolteu generos la saună

De asemenea, fanii Andreei s-au bucurat și de o serie de imagini din cadrul unei sesiuni de saună, vedeta purtând pentru fotografii un costum de baie din două piese, al cărui sutien extrem de decoltat a lăsat la vedere bustul generos al acesteia.

„Ca fetele, la o șuetă, la final de zi. Am rezistat și azi, cu brio! Eu am ales să fac intensiv 4 zile de detox care restabilește echilibrul minte, trup și suflet: sport și saună zilnic, yoga, meditație, plimbări pe munte în aer liber, masaj (anticelulitic, thai, încheieturile și corpul se mișcă deja mult mai ușor, fluid), drenaj limfatic, tratament facial, hammam, colema (ce bine e să vezi cum ceea ce stagna în intestine părăsește corpul acum, iar digestia, tranzitul intestinal funcționează cum trebuie!), dietă Master detox.

image
Andreea Marin a început o cură de detoxifiere a organismului

Ne e foame? Ziua nici nu avem timp să gândim, atât de plin e programul și atât de intens e efortul când vine vorba de mișcare, iar seara eu iau ultima masă, supă pe care o putem bea în ce cantitate vrem, în jur de ora 21.30. Deci nu, nu e ceva atât de greu cum pare, și pentru orice lucru bun ai nevoie și de voință, nu-i așa? Apoi odihnă! Că tare îmi lipsea și ea!

image
Andreea Marin, decoltată la saună

Deja mă simț minunat, cu energie și poftă de treabă, mulțumită specialiștilor de aici care ne supraveghează și impulsionează, iar de luni încep treaba. Continui acasă cu o anumită disciplină, nu cu o dietă, ci ținând cont de principii sănătoase și de felul în care învățam și să gătim aici, dar și cu sport, pilates, grijă și de mine, nu doar de responsabilități și de cei din jur, și.. feminitate! Îmi promit! Weekend minunat!”, a scris ea pe internet.

image
Andreea Marin, sexy la saună

Andreea Marin, răsfăț cu mască de scorțișoară și oregano

„După detox, curățare interioară și exterioară-pentru că nu doar intestinele se golesc, nu doar digestia și tranzitul se reglează, dar și pielea se exfoliază, regenerează, curață, mai ales după saună, hammam și sport, combinația câștigatoare – un tratament #biofacialdetox e ceea ce îți readuce lumina pe față. Nu, nu ai nevoie de niciun filtru pentru pozele tale, nici de vreo lumină specială.

Pur și simplu, îți simți tenul întinerit, elastic, strălucitor și curat. Peelingul e o combinație de maghiran, oregano, mentă piperită, extract de fructe exotice, ulei de măsline, acid citric, scorțișoară și alte daruri ale naturii. Corpul tău reflectă în primul rând hrana pe care i-o oferi, mișcarea pe care o faci, disciplina, echilibrul, iubirea”, a mai adăugat Andreea Marin, pentru fanii curioși care se întrebau cum de arată atât de bine tenul ei.

image
Andreea Marin și-a purificat tenul cu ajutorul unei măști cu scorțișoară și oregano Foto Instagram

Vrei să încerci și tu? Iată ce recomandă Andreea Marin pentru detoxifierea organismului!

„Poți alege și mese solide Raw Vegan, eu fac asta însă doar în ultima zi, ca o trecere spre viață de acasă, dar cea mai eficientă detoxifiere, deblocare a organismului, e dieta cu mese lichide de 4 zile minim – supe, ceaiuri, sucuri speciale din legume, fructe, plante verzi, bei la fiecare oră și jumătate într-o anumită ordine, cu o anumită disciplină, nu orice suc sau fruct e indicat: probiotice, psyllium dizolvat în sucul proaspăt, care se expandează în stomac și îți dă senzația de sațietate, spirulina -superaliment obținut din alge ce conține peste 280 de substanțe benefice pentru organismul uman, de 20 de ori mai mult fier decât spanacul, de pildă, și e printre puținele surse vegetale de vitamină B12”, încurajează vedeta.

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg