FOTO Andreea Tonciu și-a dus câinele la salon să uite de răpire


    Bucuroasă că Bijoux a  supraviețuit răpirii,  Andreea Tonciu a fost  ieri cu cățelușa la coaforFotografii: Alex Muscaliu
Bucuroasă că Bijoux a supraviețuit răpirii, Andreea Tonciu a fost ieri cu cățelușa la coaforFotografii: Alex Muscaliu

Aproape o săptămână a suferit şi a plâns încontinuu. De joi seară, însă, Andreei Tonciu i-a revenit zâmbetul pe buze. O domnişoară i-a adus înapoi acasă căţeluşul cel drag, un bichon pe nume Bijoux care are doar cinci luni. Ca să-l facă pe patruped să uite de experienţa răpirii, Tonciu l-a dus ieri la coafor, la tuns şi aranjat.

Duminică, pe când se afla încă în vacanţă peste hotare, Andreea Tonciu a aflat că cineva i-a furat căţeluşul preferat, Bijoux, un bichon de cinci luni. De atunci, nu şi-a mai găsit liniştea. A făcut apeluri disperate, fie pe Facebook, fie la televizor.

La ieșirea din  centru, Andreea  era foarte veselă
La ieșirea din centru, Andreea era foarte veselă

Când îşi pierduse orice speranţă, joi seară, în miez de noapte, cineva a strigat la poarta casei părinţilor ei. „Pe la 23.30 a strigat-o de câteva ori cineva pe Andreea pe stradă. Noi dormeam.

Când am ieşit, era o fată cu căţelul în braţe. A zis că l-a cumpărat de la un băiat, să-i dăm nişte bani”, a povestit Maria Tonciu, pentru Click! Mama Andreei are însă o bănuială, că fata care i-a înapoiat căţeluşul ar fi chiar complice în răpire. „A zis că a văzut unde stă Andreea de la televizor, că a văzut gardul şi că şi-a dat seama. Şi a văzut că Andreea plânge şi că i s-a făcut milă şi i-a adus căţelul înapoi. Fata are vreo 17 ani. Cred că e iubita hoţului!”, a mai adăugat femeia, şi ea fericită că are din nou doi căţeluşi acasă.

Când a ajuns la mașină,  l-a pus pe Bijoux pe locul  din dreapta șoferului
Când a ajuns la mașină, l-a pus pe Bijoux pe locul din dreapta șoferului

Atât de mare a fost bucuria familiei Tonciu că Bijoux s-a întors acasă, încât patrupedul este răsfăţat încontinuu de joi noapte. Nu doar cu cea mai bună mâncare şi cu multă atenţie, dar şi cu tratamente speciale, demne de căţei VIP. „Când a intrat în curte, era derutat total, mai ales când l-a văzut pe celălalt căţel. S-a jucat cu el, nu ştia ce să mai facă, şi pe mine m-a pupat”, a mai spus, pentru Click!, mama Andreei. Şi ieri, ca să-l ajute pe căţeluş să uite experienţa răpirii, Tonciu l-a dus pe patruped la salonul de înfrumuseţare pentru animale de companie. „Andreea e cu el la tuns şi coafat”, a mai spus, ieri, Maria Tonciu.

Are filmarea cu răpitor pe camerele de supraveghere

Disperată să-și găsească repede cățelul răpit, Andreea l-a amenințat pe acesta, printr-un mesaj publicat pe contul ei de socializare. Vedeta era sigură că animalul fusese răpit, pentru că avea dovadă filmarea de pe camerele de supraveghere de la vila părinților. Imaginile cu răpitorul lui Bijoux au fost prezentate în exclusivitate luni seară, în emisiunea Click! de la Prima TV, care se difuzează de luni până joi, de la 23.00.

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg