FOTO Cele mai sexy dansatoare din buric se bat pentru un loc în trupa lui Gazi Demirel

image
Gazi Demirel şi dansatoarele luiFacebook

Cântăreţul Gazi Demirel îşi caută dansatoare sexy, care să ştie să dea din buric. Are deja două fete frumoase, dar mai vrea câteva care să îi completeze "Harem"-ul.

Nu e uşor să ajungi dansatoare în trupa lui Gazi. Cântăreţul turc e foarte pretenţios şi nu e sufiecient să fii frumoasă sau să ai un costum drăguţ.

"Din 138 de fete, erau 18 fete care ştiau, am scăzut la şase. În ziua de azi, ştii care e problema? Merge o fată, ia un costum de dans de buric, pune o melodie şi gata sunt dansatoare", a recunoscut Gazi, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV.

Ca orice expert, ştie exact ce caută la o dansatoare: "Ureche de muzică, trebuie să fie pace în ea. Dansul e un război în tine, vorbeşti cu corpul tău. Să ai încredere, să dansezi cu încredere. Poate eşti frumoasă, dar nu ai nicio mişcare, e egal cu zero".

Are deja două fete talentate, care dau tot ce e mai bun în timpul concertelor lui şi care muncesc mult pentru a dansa perfect şi a face spectacol alături de Gazi.

image
Fetele nu trebuie doar să arate bine, ci şi să ştie să danseze

"Trebuie să aibă forme, se vede mai frumos, să îi placă muzica orientală. Şi multă perseverenţă", a explicat Amira, una dintre dansatoare.

Fetele ştiu exact cum trebuie să fie şi coregrafia, dar şi costumele. Au fiecare câte opt-zece costume, făcute pe comandă, la propriile croitosese, după modele desenate de ele, dar şi câteva cumpărate din Turcia. Munca le dă satisfacţie şi, deşi stau pe scenă şi trei ore, nu se simt obosite: " Când dansez, mă simt sexy, frumoasă, odihnită", a completat Amira.

image
Amira are zece costume de dans din buric, unele făcute pe comandă

Amuzat, muzicianul turc şi-a amintit de o discuţie avută cu o domnişoară, care a înţeles greşit la ce se referă "Harem"-ul său.

"Nu e greu aşa, cu harem? Dumneavoastră aveţi patru, e greu cu o soţie în ziua de azi. I-am zis... stai, nu e căsnicie, e o trupă", a povestit Gazi.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Drone ale armatei iraniene depozitate intr-o baza subterana din Muntii Zagros Captura YouTube
Erdogan FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Shakira foto facebook Shakira
image png
cub cucu de la NT png
kim kardashian jpeg
Reghe alături de invitați FOTO Instagram
reghecampf si anamaria prodan