FOTO Cum a reușit Adda să slăbească în timp record. Vedeta se confruntă de câteva luni cu niște alergii

Ultima actualizare:

    Adda e fericită că poate purta acum ținute care înainte nu îi mai veneauFoto: Instagram
Adda e fericită că poate purta acum ținute care înainte nu îi mai veneauFoto: Instagram

Cântăreața Adda a publicat recent un filmuleț în care proba o pereche de pantaloni care în urmă cu câteva luni îi veneau bine, observând însă că în prezent sunt extrem de largi. Artista a slăbit considerabil, iar urmăritorii ei i-au cerut rapid „rețeta minune” pentru a o pune și ei în aplicare.

Adda a explicat însă că ea nu a ținut nicio cură de slăbire, dezvăluindu-le urmăritorilor ei cu ce probleme s-a confruntat în ultima perioadă, care, în cele din urmă, au avut un impact pozitiv asupra vieții ei. Cântăreaței i-au apărut de ceva vreme niște alergii, care au determinat-o să își facă tot felul de teste, chiar și unele genetice, și au trimis-o și la nutriționist.

La sfaturile medicilor, după ce a eliminat mai multe alimente care îi făceau rău, Adda a reușit să și piardă din kilogramele în plus și să scape și de problemele pe care le avea cu acneea.

„Din cauza unor alergii pe care le am de aproximativ 4 luni, am început să îmi fac foarte multe analize și am descoperit care sunt alimentele potrivite pentru corpul meu. Nu am ținut cură de slăbire. Mi s-a curățat foarte bine și fața.

Vă recomand să mergeți la nutriționist. El vă va spune ce analize să vă faceți și ce tip de alimentație este potrivită pentru corpul vostru. Eu nu mai am voie să consum zahar deloc.

Este foarte important ce mâncăm, dar și ce medicamente luăm, pentru că și ele au un efect pe temen lung. Eu credeam că sunt sănătoasă până când mi-am făcut niște analize de care nici nu auzisem. Nu vă luați după toate dietele minune”, a povestit Adda pe Instagram.


    Foto: Instagram
Foto: Instagram


    Foto: Instagram
Foto: Instagram

„Ultima oară cand am purtat rochia asta a fost la petrecerea de ziua mea, cand am împlinit 22 de ani. Acum, aproape 7 ani mai târziu, îmi vine din nou! ”, a mai scris Adda pe Instagram, fericită că îi vin din nou ținute pe care nu credea că le va mai îmbrăca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net