FOTO! Cum l-a primit nașul Pepe pe finul Connect-R

simeon stalpnicul png
Pepe i-a deschis chiar el poarta lui Connect-Rfoto: Alex Muscaliu

Click! te ține la curent cu tot ce se întâmplă la nunta lui Connect-R cu Misha!

În jurul orei 14.00, mirele a plecat de acasă de la tatăl lui, spre casa nașilor. În mașina roșie, un Ford de epocă, Connect-R a fost atracția zilei pe străzile din Capitală. L-au remarcat nu doar ceilalți participanți la trafic, dar și polițiștii, care i-au acordat prioritate, și pietonii, care mai-mai că se urcau pe mașina lui la semafor, ca să-l felicite. Bucuros, dar și emoționat în același timp, solistul a ajuns acasă la nași, în Pipera.

Alaiul nuntașilor cu mirele în frunte a făcut furori în trafic

Pepe și soția lui, Raluca, erau pregătiți. Poarta a deschis-o chiar nașul, dar în ușa casei se vedeau, nerăbdătoare, și nașa Raluca, și fiica celor doi, Maria (2 ani). Nu putem trece cu vederea un alt amănunt! În fața casei lui Pepe era pregătită și o găleată roșie, cu care alaiul adună bani, pe drum, o altă tradiție interesantă folosită la unele nunți.

După mai bine de o oră, alaiul nunții și-a continuat traseul. Nașii și mirele au ajuns la hotelul din Pipera unde de dimineață până la 15.00 s-a gătit mireasa. În jurul orei 16.00, mirii și nașii au pornit spre biserică.

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub andreea antonescu png
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar
image png
Britney Spears FOTO EPA-EFE
Cleopatra Stratan nunta PNG