FOTO Dovada că Doiniţa Oancea s-a despărţit de iubit! Lora a spus adevărul

Artista şi managerul ei s au asortat perfect ca un adevărat cuplu jpeg
Lora și Ionuț petrec foarte mult timp împreună

S-a dat de gol! De curând, Lora (32 de ani) a făcut unele precizări despre presupusa relaţia pe care s-a zvonit că ar avea-o cu managerul ei, fostul iubit al Doiniţei Oancea (31 de ani). Practic, aceasta e dovada clară că bruneta s-a despărţit de iubit, după o relaţie de şase ani.

Lora a publicat, pe contul personal de Facebook, un mesaj în care vorbeşte deschis despre relaţia pe care ar avea-o cu impresarul ei. "Este pentru prima dată când chiar simt nevoia să declar că nu am nicio relaţie care să depăşească limitele prieteniei şi fac asta şi pentru liniştea managerului meu, care are de o săptămână o nouă relaţie şi îmi doresc să nu se strice din cauza presei care ne tot cuplează, că, na, suntem foarte mult timp împreună prin natura job-ului şi a prieteniei. Şi uite aşa, ni s-a mai stricat o seară frumoasă şi liniştită. Nu mă doare de mine, dar mă doare dacă văd că oamenii din jurul meu, la care ţin, ar putea avea de suferit. Încerc să îmi păstrez firea şi să dau explicaţii în cel mai civilizat mod, chiar dacă pe dinăuntru urlu «Ce vreţi de la viaţa mea şi care-i treaba voastră cu cine şi de ce şi de când?!»", a scris Lora, pe reţeaua de socializare.

Astfel, spusele Lorei reprezintă dovada că Doiniţa Oancea nu se mai iubeşte cu Ionuţ Ghenu, deşi actriţa a negat acest lucru, susţinând doar că au nişte probleme în cuplu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de şase ani.

simeon stalpnicul png
Doiniţa Oancea şi Ionuţ Ghenu, într-o vacanţă de neuitat, pe care au petrecut-o împreunăFoto: Arhivă personală

În acelaşi timp, Lora a divorţat de o lună şi jumătate de actorul de comedie Dan Badea (38 de ani), după o căsnicie care a durat doi ani. Cei doi au pus punct mariajului pe cale amiabilă, la notar.  Pe de altă parte, bărbatul pentru care Lora ar fi ajuns la divorţ e cel de care artista a recunoscut că e strâns legată, tocmai pentru că acesta se ocupă de turneele sale. Este vorba, desigur, despre acelaşi Ionuţ Ghenu, tour-managerul, şoferul, bodyguard-ul artistei, dar şi... fostul iubit al Doiniţei Oancea.

image
Doiniţa Oancea şi Ionuţ Ghenu, într-o vacanţă de neuitat, pe care au petrecut-o împreună
florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
Ligia Deca, noul ministru al educației Sursă foto: UN Photo
selly si victor grosu
calinic si balasoiu 01 foto arhiepiscopia argesului jpg
George Simion Diana Şoşoacă şi Claudiu Târziu de la AUR FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png