FOTO E blondă şi e celebră! Ale cui sunt picioarele din imagine?

image
Roxana Ciuhulescu se menţine într-o formă fizică de invidiat

Este una dintre cele mai sexy prezentatoare din showbiz-ul românesc! Fireşte că, după ce vedem imaginea cu cele mai lungi picioare, primul nostru gând se duce înspre... Roxana Ciuhulescu (35 de ani).

Numai despre ea putea fi vorba! De curând, blonda a publicat, pe contul personal de Facebook, o imagine în care apare într-o ipostază inedită. De această dată, Roxana Ciuhulescu şi-a fotografiat doar picioarele bine tonifiate, în nişte dresuri sexy, de culoare neagră. Imaginea face cât o mie de cuvinte… “Ce culoare de clăpari se asortează la ciorapi?”, şi-a întrebat Roxana Ciuhulescu fanii, în glumă, pe Facebook.

“La ciorapi, nu îmi dau seama, dar la picioare, transparent e ok!”, “Clăparii nu ştiu, dar schiurile musai să fie albastre”, i-au scris admiratorii, în replică, pe reţeaua de socializare.

Este căsătorită cu Mihai, e mămica unei fetiţe de aproape şapte ani, Ana Cleopatra, dar nu îşi arată vârsta! Roxana e extrem de sportivă, cu un corp perfect, ceea ce denotă că este un client fidel al saloanelor de fitness.

image
Roxana, alături de fiica ei, Ana, care îi seamănă leit

Deşi este posesoarea unor picioare impresionant de lungi, prezentatoare speră că fiica ei, Ana, nu va creşte la fel de înaltă ca ea. ”Cred şi sper ca ea să nu fie la fel de înaltă ca mine. Cu siguranţă Ana va lua media de înălţime dintre mine şi Mihai, deci va fi o fetiţă bine crescută, de 1,85 metri”, a mărturisit Roxana, în urmă cu ceva timp, la emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", de la Pro TV.

image
Roxana, alături de fiica ei, Ana, care îi seamănă leitFoto: Arhivă personală
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
Ana de Armas foto profimedia 0712797429 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg