FOTO EXCLUSIV Burlacul Gyuri Pascu, dus acasă de o admiratoare la 1 noaptea

image
Gyuri a fost agăţat vineri noapte, după concertul pe care l-a susţinut într-un club de jazz din BucureştiFoto: Blitz

În 2009 a divorţat de Daniela după 17 ani de mariaj, iar de atunci nici o femeie nu s-a mai lipit de sufletul lui Ioan Gyuri Pascu. Surpriză însă, viaţa solistului nu este atât de monotonă pe cât s-ar crede, căci noi l-am surprins, în puterea nopţii, braţ la braţ cu o doamnă distinsă. Artistul şi-a deschis sufletul şi ne-a oferit detalii, în exclusivitate.

Sâmbătă dimineaţă, ora 1.30, zona strada Carol Davila din Bucureşti. Dintr-un cunoscut club de jazz ies, relaxaţi şi zâmbitori, Ioan Gyuri Pascu (53 de ani) şi o femeie frumoasă, de vârsta a doua.

image
Ioan Gyuri Pascu, admiratoarea lui şi fiul acesteia ies din club şi se îndreaptă spre maşină

Alături de ei, un adolescent înalt, care părea a fi fiul femeii. Solistul şi doamna se ţin de braţ, vorbesc, zâmbesc şi pare că se cunosc de o viaţă. De alt­fel, celor doi le stătea atât de bine împreună, încât ai fi jurat că sunt un cuplu. Nici pomeneală, cel puţin aşa susţine artistul, pe care l-am contactat ieri pentru a-i cere detalii despre misterioasa lui însoţitoare.

image
Ioan Gyuri Pascu, admiratoarea lui şi fiul acesteia ies din club şi se îndreaptă spre maşină

“Vineri seara am avut concert la Jazz Book Bistro, iar doamna respectivă s-a oferit să mă ducă acasă după spectacol. Eu am maşină, doar că în seara aceea am preferat să merg la club cu taxiul. Nu este o relaţie între noi, în ultima vreme nu am avut relaţii stabile, nu sunt nici aventurier, sunt extrem de liniştit şi îmi văd de treaba mea. Sunt un om liber. Nu cred că o să mă mai recăsătoresc, mariajul mi se pare o instituţie depăşită. Nu ştiu cum ar trebui să fie femeia care să stea lângă mine, nu am o reţetă, habar n-am”, şi-a deschis Gyuri sufletul, pentru Click!, aşa cum nu a mai făcut-o de mult timp.

image
Solistul e condus de braţ de doamna binevoitoare

Şi pentru că notorietatea i s-a mai diminuat de când nu mai apare la tv (în 2013 realiza la TVR ultimele ediţii ale emisiunii de satiră “Distractis Show”), artistul suferă şi la capitolul onorarii. Nu cântă pe mii de euro, aşa cum fac mulţi colegi de breaslă, ci pe sume inimaginabil de mici. “De exemplu, vineri seara am am câştigat 600 de lei din biletele vândute. Aşa e la cluburi. Şi la teatru e la fel, depinde câte bilete se vând. Mie îmi place să merg să cânt oriunde, nu contează pe câţi bani. O să mai fiu pe 22 ianuarie la Sinaia, iar pe 23, la Braşov”, ne-a mai declarat Gyuri.

A divorțat după 17 ani de mariaj

Ioan Gyuri Pascu și Daniela au divorțat în 2009 după o căsătorie de 17 ani, în urma căreia s-a născut Ana Iarina (17 ani). În 2010, din cauza stresului, actorul a suferit un accident vascular cerebral, în acea perioadă fiind îngrijit la spital tot de fosta soție.

image

În 2011 s-a rupt definitiv de Toni Grecu, de Divertis și de PRO TV, unde realiza emisiunea de satiră “Land of Jokes”. S-a mutat cu câțiva dintre membrii grupului la TVR, noua trupă fiind intitulată „Distractis”, însă și de aici și-a luat „adio” doi ani mai târziu.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
ana baniciu si edy kovaci jpeg
meghan markle 1 jpg
persoana in caruciorul cu rortile lovita de o masina FOTO captura video jpg
image
image
image
image
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg