FOTO EXCLUSIV Burlacul Gyuri Pascu, dus acasă de o admiratoare la 1 noaptea

Ultima actualizare:

    Gyuri a fost agăţat vineri noapte, după concertul  pe care l-a susţinut într-un club de jazz din BucureştiFoto: Blitz
Gyuri a fost agăţat vineri noapte, după concertul pe care l-a susţinut într-un club de jazz din BucureştiFoto: Blitz

În 2009 a divorţat de Daniela după 17 ani de mariaj, iar de atunci nici o femeie nu s-a mai lipit de sufletul lui Ioan Gyuri Pascu. Surpriză însă, viaţa solistului nu este atât de monotonă pe cât s-ar crede, căci noi l-am surprins, în puterea nopţii, braţ la braţ cu o doamnă distinsă. Artistul şi-a deschis sufletul şi ne-a oferit detalii, în exclusivitate.

Sâmbătă dimineaţă, ora 1.30, zona strada Carol Davila din Bucureşti. Dintr-un cunoscut club de jazz ies, relaxaţi şi zâmbitori, Ioan Gyuri Pascu (53 de ani) şi o femeie frumoasă, de vârsta a doua.

Ioan Gyuri Pascu, admiratoarea lui şi fiul acesteia ies din club şi se îndreaptă spre maşină
Ioan Gyuri Pascu, admiratoarea lui şi fiul acesteia ies din club şi se îndreaptă spre maşină

Alături de ei, un adolescent înalt, care părea a fi fiul femeii. Solistul şi doamna se ţin de braţ, vorbesc, zâmbesc şi pare că se cunosc de o viaţă. De alt­fel, celor doi le stătea atât de bine împreună, încât ai fi jurat că sunt un cuplu. Nici pomeneală, cel puţin aşa susţine artistul, pe care l-am contactat ieri pentru a-i cere detalii despre misterioasa lui însoţitoare.

Ioan Gyuri Pascu, admiratoarea lui şi fiul acesteia ies din club şi se îndreaptă spre maşină
Ioan Gyuri Pascu, admiratoarea lui şi fiul acesteia ies din club şi se îndreaptă spre maşină

“Vineri seara am avut concert la Jazz Book Bistro, iar doamna respectivă s-a oferit să mă ducă acasă după spectacol. Eu am maşină, doar că în seara aceea am preferat să merg la club cu taxiul. Nu este o relaţie între noi, în ultima vreme nu am avut relaţii stabile, nu sunt nici aventurier, sunt extrem de liniştit şi îmi văd de treaba mea. Sunt un om liber. Nu cred că o să mă mai recăsătoresc, mariajul mi se pare o instituţie depăşită. Nu ştiu cum ar trebui să fie femeia care să stea lângă mine, nu am o reţetă, habar n-am”, şi-a deschis Gyuri sufletul, pentru Click!, aşa cum nu a mai făcut-o de mult timp.

Solistul e condus de braţ de doamna binevoitoare
Solistul e condus de braţ de doamna binevoitoare

Şi pentru că notorietatea i s-a mai diminuat de când nu mai apare la tv (în 2013 realiza la TVR ultimele ediţii ale emisiunii de satiră “Distractis Show”), artistul suferă şi la capitolul onorarii. Nu cântă pe mii de euro, aşa cum fac mulţi colegi de breaslă, ci pe sume inimaginabil de mici. “De exemplu, vineri seara am am câştigat 600 de lei din biletele vândute. Aşa e la cluburi. Şi la teatru e la fel, depinde câte bilete se vând. Mie îmi place să merg să cânt oriunde, nu contează pe câţi bani. O să mai fiu pe 22 ianuarie la Sinaia, iar pe 23, la Braşov”, ne-a mai declarat Gyuri.

A divorțat după 17 ani de mariaj

Ioan Gyuri Pascu și Daniela au divorțat în 2009 după o căsătorie de 17 ani, în urma căreia s-a născut Ana Iarina (17 ani). În 2010, din cauza stresului, actorul a suferit un accident vascular cerebral, în acea perioadă fiind îngrijit la spital tot de fosta soție.

În 2011 s-a rupt definitiv de Toni Grecu, de Divertis și de PRO TV, unde realiza emisiunea de satiră “Land of Jokes”. S-a mutat cu câțiva dintre membrii grupului la TVR, noua trupă fiind intitulată „Distractis”, însă și de aici și-a luat „adio” doi ani mai târziu.

image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net