FOTO EXCLUSIV Iulia Vântur era să calce doi bătrânei pe ''zebră''

Ultima actualizare:

Iulia Vântur este de fel o persoană echilibrată, numai că, de la o vreme încoace, pare cu mintea în nori. Neatenţia la volan şi graba erau să o coste scump, vineri, când vedeta de la PRO TV a fost la un pas să accidenteze un cuplu de pensionari. A scăpat de amendă, dar nu şi de boscorodelile pietonilor.

Vineri, ora 14.00, zona Dorobanţi. Un BMW apare ca din pământ şi nu se opreşte nici în dreptul unei treceri de pietoni, unde doi bătrânei, care respectă cu sfinţenie regulile de circulaţie, voiau să treacă strada. Şoferiţa nu le-a acordat prioritate, dimpotrivă, crezându-se regina şoselelor, a trecut pe ”zebră”, după care a virat brusc la stânga. La volan nu era vreo ”crăiţă de Dorobanţi”, ci vedeta de la PRO TV Iulia Vântur.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondă la ţanc, dar măcar poate răsufla uşurată că n-a  fost luată în vizor de poliţia rutieră, căci imprudenţa ar fi costat-o scump. O amendă sau, după caz, permisul suspendat. Iar dacă mai era vorba şi despre un accident, deja lucrurile  se complicau.  Cei doi pietoni s-au speriat, s-au dat în spate cu un pas, au gesticulat nervoşi în urma BMW-ului şi i-au spus şoferiţei câteva ”vorbe de dulce”.


    Cei doi pietoni au avertizat-o și prin gesturi pe Iulia VânturFoto: Alex Muscaliu
Cei doi pietoni au avertizat-o și prin gesturi pe Iulia VânturFoto: Alex Muscaliu

Apropiaţii Iuliei pun acest incident pe seama dorului şi grijii faţă de Salman Khan (48 de ani), actorul din visele tuturor femeilor. În această perioadă judecătorii tocmai se pregătesc să-l pedeapsească pentru un accident de circulaţie, provocat în India, în urma căruia un bărbat a încetat din viaţă. Poate că Iuliei i s-ar fi o găsit o scuză pentru graba din trafic, dacă era vorba de vreo urgenţă medicală, însă nici vorbă de astfel de probleme. Pur şi simplu blonda avea întâlnire cu un designer, căruia i-a adus nişte haine. 

Cei doi pietoni au avertizat-o și prin gesturi pe Iulia Vântur
Cei doi pietoni au avertizat-o și prin gesturi pe Iulia Vântur

Salman Khan a lovit mortal un bărbat

Pe data de 28 septembrie 2002, actorul Salman Khan (48 de ani) s-a urcat băut la volanul maşinii sale Land Cruiser, având 60 mg de alcool în sânge. Ajuns în zona suburbană a oraşului Bandra, actorul n-a mai putut frâna la timp și a călcat cinci oameni care dormeau pe jos, în faţa unei brutării.

Unul a murit, iar ceilalţi patru au ajuns la spital. Speriat,  actorul a fugit de la locul accidentului, dar n-a scăpat de acuzația de “omor prin imprudenţă”. Din păcate, principalul martor al acuzării, fostul bodyguard al starului, Ravindra Patil, care se afla cu Khan în maşină, a murit între timp. Acesta îl avertizase pe actor să nu se urce la volan băut şi să conducă încet.

Click! Spune

Neacordarea priorității de trecere pietonilor, angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public prin locurile special amenajate şi semnalizate, se pedepsește cu amendă din clasa a II-a de sancțiuni, de  la 360 la 450 de lei, și cu suspendarea permisului pe o perioadă de 30 de zile.

image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png