FOTO EXCLUSIV Laurette şi-a vândut vila cu 100.000 € şi pleacă în SUA după alt Ţiriac

image
Vedeta s-a prezentat la notar cu un teanc de documenteFoto: Mihai Ionescu

În urmă cu doi ani, era fericită că a scăpat de chirie şi că şi-a luat vilă cu o curte uriaşă. Iată că acum Laurette Atindehou a vândut proprietatea din Bragadiru, judeţul Ilfov, şi are ţeluri mari cu cei 100.000 de euro încasaţi. Vrea să se mute definitiv în SUA şi să înceapă o viaţă nouă. Nu exclude varianta de a întâlni în America un Făt-Frumos plin de bani, aşa că mulatra ţinteşte destul de sus.

La finalul anului 2017, Laurette Atindehou (35 de ani) făcea o achiziţie importantă în viaţa ei şi devenea pentru prima dată proprietara unei case. Ce-i drept, ajutată de soţul ei de pe atunci, afaceristul Ciprian Nistor, cu care s-a măritat în închisoare, unde a fost închis pentru evaziune fiscală de milioane de euro.

image
Casa din Bragadiru are 3 dormitoare, 2 băi, living și mansardă

„Mi-am împlinit un vis. Am reuşit după foarte mult timp. Eu am mai încercat de-a lungul anilor, dar uite că nu am reuşit. Acum am reuşit singură să îmi iau o casă, ce-i drept cu credit. Am semnat pe 20 de ani. Acum nu mai există riscul de a ne arunca cineva în stradă. Soţul meu e mândru de mine pentru că am reuşit”, spunea Laurette. 

Iată că vinerea trecută mulatra a reuşit să vândă casa din Bragadiru, construită în 2016, dotată cu trei dormitoare, două băi, living, bucătărie, mansardă, balcon şi grădină.

image
A intrat la notar în jurul orei 12.00...

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedeta tv la un notar din Sectorul 6 al Bucureştiului, destul de agitată. Îmbrăcată cu jeanşi mulaţi, cămaşă Louis Vuitton asortată la o poşetă de la aceeaşi firmă, Laurette a coborât din bolidul ei Range Rover cu un teanc de acte, apoi a intrat la notariat, unde a stat ore întregi.

image
... Și a ieșit fericită câteva ore mai târziu, cu geanta Vuitton pe braț

După vizita la notariat, au urmat drumurile la bancă pentru predarea creditului noului proprietar al casei din Bragadiru. Are ţeluri mari cu banii pe care i-a încasat. Creţulina vrea să evadeze din România spre „Tărâmul Făgăduinţei”. Pentru o altă viaţă, pentru un trai mai bun şi după cum reiese din cea mai recentă declaraţie a ei, pentru a-şi găsi un alt Ţiriac!

image
Fotomodelul și-a aranjat actele în mașină cu posteriorul bombat la vedere

„Sunt fericită. Am vândut vila repede. Nu mă aşteptam. Şi am obţinut şi o sumă frumuşică pe ea. Am o lună să mă mut, timp în care voi lua decizia dacă să plec sau nu în America. Mie îmi plac milionarii, aşa e. Poate găsesc vreunul şi prin America, că pe ăştia din România i-am cam avut. Acum voi vedea ce o vrea Domnul”, a declarat Laurette pentru Click!.

În august 2016, Laurette a fost susprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce îşi bronza trupul în Mamaia, şezlong lângă şezlong cu magnatul Ion Ţiriac.

image
În august 2016, Laurette și Ion Țiriac făceau plajă împreună la Mamaia

Nu a recunoscut nimic atunci, ci s-a rezumat să spună că omul de afaceri este un prieten de-ai ei şi că este exclusă o relaţie amoroasă între ei. Culmea este că în vara acelui an, vedeta a condus mai multe maşini de la firma milionarului şi a fost văzută şi cu alte ocazii în prezenţa lui, ceea ce ar fi exclus doar o simplă prietenie între ei. Laurette intenţionează să plece în America alături de fiica ei Serena, în vârstă de 9 ani, din mariajul de şase ani cu Mihai Ştefan.

S-a măritat în penitenciar cu Ciprian Nistor

image
Laurette şi Ciprian Nistor

Laurette Atindehou a avut o relaţie atipică alături de omul de afaceri Ciprian Nistor. A reluat o poveste de dragoste mai veche în 2016, când el a fost închis pentru evaziune fiscală. Povestea lor de amor a continuat şi după gratiile Penitenciarului Jilava, unde a avut loc şi cununia civilă, pe 21 februarie 2017. Ulterior, Ciprian Nistor a fost mutat la Cluj, la penitenciarul din Gherla, unde îşi continuă condamnarea de 15 ani. În septembrie 2018, Laurette şi Cirprian au divorţat.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
Ion Hristescu png
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
coronavirus
tren cersetori pitesti foto primaria pitesti jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău