FOTO EXCLUSIV Noua iubită îl vindecă pe Cătălin Crişan de frica de avion?

Ultima actualizare:

    Fotoreporterii Click! au surprins-o pe  tânăra şatenă, ieşind din casa solistului  şi îndreptându-se spre serviciu, la aeroport
Fotoreporterii Click! au surprins-o pe tânăra şatenă, ieşind din casa solistului şi îndreptându-se spre serviciu, la aeroport

Solistul Cătălin Crișan (46 de ani) face ce face și se lipește doar de femei care să-i confere siguranță.

Dacă fostele neveste erau doctorițe de profesie, despre noua lui iubită, tinerică și cochetă, se spune că ar fi stewardesă. Cum solistul a văzut moartea cu ochii, în urmă cu patru ani, pe ruta Chișinău-București, din cauza unei furtuni, care a zgâlțâit zdravăn aeronava, femeia este tot ce își dorea Cătălin pentru a scăpa de trauma zborului.

Aceasta a fost surprinsă, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, în timp ce ieșea din somptuoasa vilă de burlac a artistului și se îndrepta glonț spre Aeroportul Henri Coandă, semn că ședințele de terapie au loc, la ceas de seară, la domiciliul pacientului marca VIP. Apropiații cântărețului bănuiesc că cei doi s-au cunoscut tot în avion, în această toamnă. Cătălin se ferește să ofere detalii despre noua sa achiziție sentimentală, pentru a nu-și expune iubita, care nu e persoană publică.

Click! a dezvăluit  cine e noua femeie  din viaţa lui Crişan
Click! a dezvăluit cine e noua femeie din viaţa lui Crişan

«Nu mă interesează cu cine umblă!»

Alina, ultima nevastă a lui Cătălin, nu a părut surprinsă de noua escapadă amoroasă a bărbatului de care a divorțat în urmă cu exact un an: ”Lucrurile dintre mine și Cătălin sunt încheiate, nu am nici o părere despre femeia din viața lui. Noi suntem divorțați, am păstrat numele de Crișan, pentru că a fost o decizie de comun acord. Eu n-am pe nimeni. Fiecare are destinul lui. Cât despre divorț este traumatizant de ambele părți. Nimeni nu se căsătorește cu gândul să divorțeze. Fetița noastră împlinește doi  ani în decembrie, și este un copil minunat. Cătălin îi plătește micuței pensia alimentară”, a declarat ea, pentru Click!

Alina a divorţat  de Cătălin în  noiembrie 2013
Alina a divorţat de Cătălin în noiembrie 2013

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net