FOTO EXCLUSIV Reghe şi-a scos «bijuteria» pe Lacul Snagov

După plimbare au coborât la restaurant
După plimbare au coborât la restaurant

Are bani de-i întoarce cu lopata, aşa că nu e de mirare că şi-a permis să-şi cumpere o barcă de lux personalizată. Laurenţiu Reghecampf a ieşit la plimbare cu ea, zilele trecute, pe Lacul Snagov.

Toţi au întors privirile după ambarcaţiune. Şi este normal să fie aşa. Vorbim despre un Mastercroft X Star 2014, ultimul model, al cărui preţ ajunge la 125.000 de euro. Barca este unică în România şi a fost comandată în SUA anul trecut. Tot acolo este şi înmatriculată. Şalupa poartă numele lui Reghe, are dotări de ultimă generaţie, iar la interior este îmbrăcată în piele albă.


    După plimbare au coborât la restaurant
După plimbare au coborât la restaurant

Ca să-l vadă toată lumea cu noua lui achiziţie, Laurenţiu Reghecampf (38 de ani) a dat, zilele trecute, o tură cu ea pe Lacul Snagov. Nu singur, ci însoţit de soţia lui, Anamaria Prodan (35 de ani), de cei trei copii ai săi - Rebecca (15 ani), Sarah (14 ani), Laurenţiu Junior (6 ani) - şi de două fete, prietene ale copiilor.

După o plimbare pe cinste, familia Reghe-Prodan a poposit la un restaurant de fiţe, aflat pe malulul lacului, unde a luat masa. Fostul fotbalist este acum antrenor la formaţia Al-Hilal, din Arabia Saudită, unde câştigă 2,5 milioane de dolari pe sezon. 

Anamaria şi soţul ei, naşi la Gura Humorului

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au avut aseară din nou mare paranghelie. După ce, pe 7 iunie, au fost naşi la cununia civilă dintre ziaristul Bogdan Steriopol şi Andreea Lazăr, ţinută în Bucureşti, ieri, antrenorul şi impresara au avut acelaşi statut la cununia religioasă a aceluiaşi cuplu, ţinută de această dată într-un loc exotic, lângă Gura Humorului.

Antrenorul lui Al Hilal şi soţia sa au avut de furcă, pentru că petrecerea a fost una "monstru", organizată tradiţional, la un cort în aer liber şi cu 400 de invitaţi. Cei doi vor pleca azi într-o mică vacanţă, iar săptămâna viitoare trebuie să se prezinte în Arabia Saudită, la reunirea noii echipe a lui Reghe.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
fata diavol jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
Qatar 2022 poster FOTO Shutterstock jpg
Lotul I al A1 Autostrada Sibiu Pitești pe ultima sută de metri Captură video YouTube Adrian Ioan Gica jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg