FOTO EXCLUSIV! Sunt vitrege, dar ce bine se înțeleg fetițele lui Jorge!

Ultima actualizare:
 După o vară încărcată cu filmări  artistul și-a alocat 10 zile de relaxare, într-un un resort nou deschis anul acesta în Antalya
După o vară încărcată cu filmări artistul și-a alocat 10 zile de relaxare, într-un un resort nou deschis anul acesta în Antalya

Distracție cât cuprinde! Aceastea sunt cuvintele-cheie pentru vacanța de care s-a bucurat recent Jorge (32 de ani), alături de actuala soție, Ramona (41 de ani). Cei doi au fost în Antalya (Turcia), unde au petrecut zece zile, împreună cu Karina (6 ani), copilul lui Jorge din primul mariaj și cu Ilinca, fetița actualei soții.

După o vară încărcată cu filmări pentru proiecte de televiziune, cu înregistrări în studio și cu pregătirile pentru noul său show live, George Papagheorghe alias Jorge și-a alocat zece zile de relaxare, într-un un resort nou deschis anul acesta în Antalya. Sejurul a reprezentat ocazia ideală pentru a trăi momente de neprețuit alături de fiicele lui, Karina și Ilinca, și de soția lui, Ramona. Cei patru s-au bucurat de soare, de plaja vastă și de piscinele imense întinse pe mii de metri pătrați. Au înotat în apa limpede, s-au aventurat pe tobogane și au navigat într-o barcă pneumatică pe o piscină cu generator de valuri.


    Karina și Ilinca s-au distrat de minune în parcul acvaticfoto: arhiva personală
Karina și Ilinca s-au distrat de minune în parcul acvaticfoto: arhiva personală

„A fost o vacanță pe care am așteptat-o cu tot sufletul. Am avut zece zile de armonie, voie bună și fericire. Am ridicat zmee, am făcut rafting în piscina cu valuri, am înotat, ne-am dat pe tobogane, am citit împreună cărți de povești și am admirat cele mai frumoase apusuri de soare. Mi s-a umplut inima de bucurie când cele mici mi-au spus că a fost una dintre cele mai frumoase vacanțe de până acum. Ne-am întors acum în țară și ne pregătim pentru un nou an școlar”, a spus Joge, în exclusivitate pentru Click!

Artistul va avea, la rândul lui, o toamnă plină de proiecte. Pe lângă filmările pentru noul sezon „Te cunosc de undeva”, emisiune la care participă pentru a treia oară, va lansa în perioada imediat următoare o nouă piesă și pregătește un nou concept de show live, alături de propria trupă.

image
image
image
image
image
image
Alexandru Arsinel
andreea raicu jpg
Florin Dumitrescu 3 arhiva personala jpeg
Stephan Pelgerfoto1 jpg
banner mihai onila png
banner mihai mitoseru png