FOTO EXCLUSIV Tania Budi, mai fierbinte ca nisipul într-un costum de baie cu imprimeu leopard

Ultima actualizare:
Tania Budi, pe vremea cât era la tv
Tania Budi, pe vremea cât era la tv

Tania Budi ne demonstrează şi vara aceasta că vârsta este doar o cifră în buletin. Senzuala blondă, care la începutul anului a împlinit 51 de ani, etalează cu mândrie o siluetă de fotomodel pe care evident că şi-o pune în valoare cum ştie ea mai bine, într-un costum de baie minuscul. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe plajă, la Mamaia, împreună cu o prietenă alături de care a ciocnit un pahar şi a râs continuu.

Nu o mai vedem la televizor, dar vară de vară Tania Budi ne arată că nu s-a schimbat prea mult, chiar dacă ani se scurg. Este la fel de sexy ca în tinereţe, deşi dacă verificăm atent, blonda a ajuns la vârsta de 51 de ani şi totuşi le face indivioase pe adolescente cu talia trasă prin inel, sânii fermi şi posteriorul bombat.

Tania Budi, pe plaja din Mamaia
Tania Budi, pe plaja din Mamaia

Nu ştim exact dieta Taniei Budi cu care reuşeşte să arate atât de bine, dar am văzut ce bea. Fotoreporterii Click! au urmărit-o o zi întreagă la plajă. În compania unei prietene, blondina a admirat valurile mării şi şi-a savurat cuminte băutura, asezonată cu felii de lămâie, în timp ce lenevea pe o pernă uriaşă la soare. 


    Tania Budi a stat la plajă împreună cu o prietenăFoto: Mihai Ionescu
Tania Budi a stat la plajă împreună cu o prietenăFoto: Mihai Ionescu

A zâmbit continuu, atmosfera de la malul mării fiind una relaxantă şi plăcută ca şi tânăra cu care s-a întreţinut toată ziua. Blonda s-a întors pe toate părţile, aşa că imaginile surprinse ne-a înfăţişează pe Tania Budi, tonifiată, iar costumul de baie cu imprimeu leopard, al cărut slip tanga i-a lăsat la vedete posteriorul bombat, i-a completat look-ul sexy. 

Tania Budi a stat la plajă împreună cu o prietenă
Tania Budi a stat la plajă împreună cu o prietenă

Tani Budi are afaceri în Constanţa şi Mamaia       

Litoralul este casa Taniei Budi indiferent de anotimp. Blonda are un club în Mamaia, o cafenea şi un alt club în Constanţa, aşa că este lesne de înţeles de ce preferă să stea mai mult la mare.  “Momentan am trei afaceri de care mă ocup şi nu cred că aş avea timp şi pentru altceva”, povestea Tania Budi pentru Click! motivând de ce nu mai apare pe sticlă. Are timp însă din belşug să se şi relaxeze şi o face pe plajă, în fiecare vară. 

Tania Budi s-a remarcat la Televiziunea Română când, pentru o perioadă, a fost una dintre crainicele postului naţional. A absolvit trei facultăţi: Jurnalism, Matematică și, la 40 de ani, a făcut şi Facultatea de Teatru. 

Tania Budi şi-a etalat corpul tonifiat într-un costum de baie sexy
Tania Budi şi-a etalat corpul tonifiat într-un costum de baie sexy

În 2006 a primit rolul Laurei Colibaba în serialul “La Urgenţă”, de la TVR 1, unde a jucat alături de Florin Piersic Jr şi de Horaţiu Mălăele. Următorul rol, cel din 2010, a fost unul mic, dar de efect, în “Narcisa sălbatică”, de la Antena 1. Acolo a jucat-o pe Carolina, soţia personajului principal, Gabriel Duţu.

Citeşte şi:

Tania Budi, femeia care nu îmbătrâneşte niciodată. A împlinit azi 50 de ani!

Tania Budi și-a găsit iubit soldat. Face naveta ca să-i fie alături

image
image
image
image
image
image
Denis Hanganu a povestit totul pentru Click! despre cele mai grele scene din "Clanul"
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
banner silvia chifiriuc png
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net