FOTO EXCLUSIV Uite ce se întâmplă acasă la Ilie Năstase! Are legătură cu actuala soție și cu fostele neveste


    Ilie și Ioana Năstasefoto: arhivă personală
Ilie și Ioana Năstasefoto: arhivă personală

O dată la câțiva ani, cu fiecare căsnicie nouă, vila din Primăverii a lui Ilie Năstase primește și ea un suflu nou și intră în renovare. Aproape toate soțiile tenismenului au simțit nevoia să „măture” una după alta și să-și pună propria amprentă asupra casei. Brigitte a renovat după Amalia Năstase, iar acum a venit rândul Ioanei să bage locuința în șantier.

Ioana (43 de ani) și Ilie Năstase (74 de ani) și-au început relația în urmă cu exact doi ani, după ce fostul mare jucător de tenis a divorțat de Brigitte. Căsătoria civilă a venit rapid, în aprilie 2019, însă mariajul a fost unul cu năbădăi, presărat cu multiple certuri și despărțiri. Ba chiar au fost în prag de divorț în primăvara acestui an, pe motiv de „nepotrivire de caracter” și „violență verbală”. Ilie a reușit, totuși, să-și înduplece partenera să-i mai dea o șansă și, o lună mai târziu, erau în fața atarului, făcând cununia religioasă. „Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni”, a explicat Ioana Năstase pentru Click!, la începutul lui iunie 2020.

Ioana nu se simțea bine în acea casă: "Simţeam nişte energii negative"

Se pare că printre aceste condiții s-a numărat și renovarea vilei din Primăverii, loc în care Ioana nu se simțea bine. Spunea că cele patru foste soții ale lui Ilie, care au locuit acolo, și-au lăsat „energiile negative”.

„Nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă. I-am spus şi lui Ilie lucrul acesta şi chiar înainte de cununia civilă am discutat că cel mai bine pentru noi ar fi să locuim în altă parte”, spunea ea. Astfel, odată cu împăcarea și cu uniunea lor religioasă din această vară, Ilie a acceptat să curețe de „energii negative” vila în care locuiește de 40 de ani.

Vila lui Ilie trece iar prin renovări
Vila lui Ilie trece iar prin renovări

Fotoreporterii Click! au surprins zilele trecute forfota din Primăverii. Muncitorii au montat deja schelele și urmează să se apuce de treabă. De altfel, încă din toamna lui 2019 Ioana ceruse să schimbe mobilierul și să facă o sfeștanie. „Încerc să schimb ceva şi prin casă, vreau să fac totul după gustul meu. Renovăm puţin, schimbăm mobilierul în dormitor şi în living”, a mărturisit atunci Ioana.

Ioana, cea de-a 5-a soție a lui Ilie, la volanul superbului Bentley primit cadou de la soț
Ioana, cea de-a 5-a soție a lui Ilie, la volanul superbului Bentley primit cadou de la soț

Și Brigitte a renovat după Amalia

Culmea este că mai toate nevestele lui Nasty au făcut, prin rotaţie, curăţenie una după cealaltă, dar se pare că deşi au schimbat mobila, finalul a fost cam acelaşi. În 2012, cea de-a patra soţie, Brigitte, a început curăţenia după Amalia Năstase. A renovat exteriorului casei, iar în 2016 a schimbat tot mobilierul şi a modernizat tot interiorul cu ajutorul echipei ei de muncitori.

Amalia Năstase a trăit 6 ani în vila din Primăverii
Amalia Năstase a trăit 6 ani în vila din Primăverii

Cu toate acestea, povestea lor s-a încheiat tot printr-un divorț la notar. Rămâne de văzut dacă acum renovarea casei va reuși să alunge ghinionul și cei doi să rămână împreună pentru totdeauna. Poate numărul cinci va fi, totuși, cu noroc.

Brigitte Năstase este soția cu numărul 4
Brigitte Năstase este soția cu numărul 4

Cei doi locuiesc acum la Constanța

Faptul că Ioanei nu-i place în vila din Primăverii nu a fost un moft de moment. În februarie 2020, i-a cerut lui Ilie să se mute cu ea la Constanța. Astfel, fostul tenisman a pus lacătul pe ușa casei în care a locuit vreme de aproape 40 de ani, și-a făcut buletin de Constanța și a părăsit Capitala. „A vrut să fie din același oraș cu Simona Halep și să fie mai aproape de mine și de mare”, explica atunci Ioana, râzând. În timp ce muncitorii montau schela pentru renovarea casei din Primăverii, cei doi au fost văzuți în superbul Bentley de 250.000 de euro, în timp ce se îndreptau către blocul pe care îl construiesc în Mamaia Nord.

În 2012, Brigitte a renovat și ea casa după predecesoare
În 2012, Brigitte a renovat și ea casa după predecesoare

Năstase a mai fost căsătorit de 4 ori

Prima soție a lui Ilie Năstase a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia, de dragul căreia Ilie Năstase renunţa la burlăcie, în 1972. Căsnicia lor s-a încheiat în 1980. În 1984, el  îşi reface viaţa sentimentală cu actriţa Adelaide Alexandra King, alături de care a înfiat doi copii, Nicholas şi Charlotte, rămaşi, după destrămarea cuplului, în 2003, în grija mamei, la New York. În 2004, Ilie se căsătorea pentru a treia oară, cu fotomodelul Amalia Teodorescu. Bruneta îi dăruieşte două fiice, Alessia şi Emma Alexandra. Șase ani mai târziu, în 2010, divorţează, dar rămân foarte buni prieteni de dragul fetelor. Viaţa amoroasă a marelui tenismen nu se încheie aici. La 67 de ani, în 2013, Ilie Năstase se căsătoreşte cu Brigitte Sfăt, de care însă divorţează în 2018.

Citește și:

Soţiile lui Ilie Năstase fac curat una după cealaltă: «Schimb mobila și apoi facem sfeștanie»

EXCLUSIV Ioana Simion: «Am plecat din casa lui Ilie Năstase. Simțeam mereu energii negative acolo»

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
meghan markle 4 jpg
image
image
image
image
image
image
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png