FOTO EXCLUSIV Văduva lui Adrian Pintea, cu nervii la pământ

20 septembrie 2014
image
Lavinia și viitorul ei soț, Laurențiu

Lavinia Pintea (34 de ani) era în extaz la sfârşitul lunii august, când şi-a anunţat căsătoria cu medicul Laurenţiu Cârstea. De parcă ar fi premeditat scandalul, Antoanela Eremencu, fosta lui iubita, a decis să se răzbune crunt. Semn că tot scandalul a afectat-o pe Lavinia, fotoreporterii Click! au surprins-o joi dimineaţă, pe străduţa ei din Craiova, îmbrăcată în pijamale şi gesticulând nervos.

Dacă până de curând Lavinia îşi posta pe contul de  Facebook  fotografii în ipostaze romantice cu Laurenţiu, după tot acest  tărăboi ea  s-a retras ca într-o cochilie, de ruşine. Şi nu sunt doar zvonuri, pentru că şi fotoreporterii Click! au surprins-o joi dimineaţă, în jurul orelor 9.00, în timp ce  ieşea din curtea părinţilor ei, din Craiova, vizibil afectată de jenanta situaţie.

Până a  intrat în curtea unei vecine de peste drum, văduva lui Adrian Pintea, îmbrăcată în pantaloni de pijama şi cu un pulover, a avut un schimb de replici cu mama sa, gesticulând nervos, semn că deşi este medic psihiatru la un spital din oraşul natal, până şi ea a clacat. 

image
Lavinia a plecat de acasă direct la serviciu, la spitalul din Craiova unde e medic

image
Antoanela Eremencu a fost 15 ani iubita medicului

Lavinia a fost în centrul atenţiei încă de la vârsta de 15 ani, cu demonstraţiile ei năucitoare chiar şi pentru parapsihologi: îşi apropia mâna de un pix sau de un caiet, iar acestea, prin forţe nevăzute, care sfidează legile fizicii, i se lipeau de mână. Chiar şi postul tv Euronews i-a dedicat atunci un amplu reportaj, material difuzat la rubrica No comment, pentru că nimeni nu s-a aventurat să ofere o explicaţie logică.

Apoi, a uimit o ţară întreagă prin altă ciudăţenie: se uita spre cer şi, brusc, ploua parcă din senin. Apoi, toată lumea a ştiut-o drept soţia marelui actor Adrian Pintea, cu care a fost căsătorită până acum 7 ani, când acesta s-a stins din viaţă.

De câteva zile, numele Laviniei Pintea apare  din nou în toate ziarele, dar nu cu vreo altă performanţă ireală, ci cu un scandal amoros în care a fost trasă de Antoanela Eremencu, fosta iubită a viitorului ei soţ, Laurenţiu Cârstea. În timp ce Antoanela a declarat la Pro TV că Lavinia i-a furat bărbatul cu care s-a iubit 15 ani şi cu care se pregătea de  nuntă, văduva lui Adrian Pintea a fost foarte fermă, considerând că reclamanta i-a denigrat imaginea: ”O voi acţiona pe cale legală. Deja am luat luat măsuri în această privinţă. Nu mi-am clădit fericirea pe nefericirea ei, n-aş face asta niciodată”, ne-a declarat ea. 

Laurenţiu şi Antoanela duc un nesfârşit război 

image
Lavinia a plecat de acasă direct la serviciu, la spitalul din Craiova unde e medic

Antoanela Eremencu nu se poate resemna cu despărţirea de bărbatul care i-a promis, cândva, că o va duce la altar, astfel că acum caută răzbunare: ”Laurenţiu a venit, m-a pupat pe frunte, mi s-a părut că s-a schimbat, l-am întrebat dacă vrea să ne despărţim și mi-a spus că da. I-am spus că singura femeie care ne poate despărţi e Lavinia. Nu a negat. Era cea mai apropiată prietenă a lui. Aveau această relaţie de prietenie de 6-7 ani. Cred că la început a fost o relaţie de prietenie, dar cred că au o relaţie de iubire de foarte mulţi ani. Am simţit că s-a schimbat de o lună, când am stat separaţi, pentru că el a plecat la Bucureşti. Cred că Lavinia îşi clădeşte fericirea pe nefericirea altei femei”, şi-a vărsat ea, zilele acestea, năduful, la PRO TV.

Ce zice Laurenţiu? ”Antoanela nu înţelege că ne-am despărţit, că acum sunt cu Lavinia. Ea este femeia vieţii mele, cu ea mă voi căsători”

image
Antoanela Eremencu a fost 15 ani iubita medicului
oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg