FOTO EXCLUSIV Ziua la judecătorie, seara pe podium cu sânii la vedere! Laurette munceşte din greu ca să arate că merită custodia

14 octombrie 2014
article img
Laurette a purtat o cămaşă fină prin care i s-au zărit sâniiFoto: Dorin Constanda

Laurette şi-a început săptămâna în forţă! După ce luni dimineaţă s-a prezentat la Judecătoria sectorului 4, acolo unde se judecă procesul pentru custodia fetiţei ei, seara manechinul a făcut furori într-o prezentare de modă. Fotomodelul de culoare a atras ca un magnet privirile celor din jur. Ea a urcat pe podium într-o ţinută extrem de transparentă.

Laurette s-a pus pe făcut bani! Fotomodelul are şi un motiv serios pentru care munceşte din greu. Ea trebuie să le demonstreze judecătorilor că are un venit care să-i acopere cheltuielile cu întreţinerea fetiţei sale, Serena Luce Maria, în vârstă de 3 ani, pentru a obţine custodia. Laurette Atindehou şi fostul ei iubit, Mihai Ştefan, s-au întâlnit luni la Judecătoria Sectorului 4. Chiar dacă au stat minute bune în aceeaşi sală de judecată, cei doi nu au schimbat nici măcar un cuvânt, Mihai evitând chiar să o privească pe cea care i-a fost alături şase ani.

article img
Laurette află marţi la cine va rămâne Serena Luce MariaFoto: Click!

Seara, după agitaţia de la tribunal, Laurette a fost impecabilă la o prezentare de modă a creatoarei Liza Panait. A urcat de mai multe ori pe podium, în diferite ţinute. A făcut furori într-o piesă vestimentară transparentă prin care i s-au văzut sânii, fiind aplaudată de public. La finalul serii, fotomodelul a plecat acasă cu mama şi fetiţa ei, care se pare că o însoţeşte peste tot, în ultima vreme. De la episodul de acum câteva luni cînd Mihai s-a dus peste mama fotomodelului la Brăila să o ia pe micuţa Serena, Laurette trăieşte cu frica-n sân că aceast lucru s-ar putea repeta.   

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img