FOTO Noul "Burlac" de la Antena 1: "Nu mi-am dorit stabilitate sentimentală"

simeon stalpnicul png
Andrei Andrei este noul „Burlac” de la Antena 1Foto: Antena 1

E tânăr, frumos şi are un farmec aparte! Începând de anul viitor, în fiecare joi, Andrei Andrei (31 de ani) va fi „Burlacul” de la Antena 1, în cadrul show-ului care a ajuns deja la cel de-al cincilea sezon.

Andrei Andrei este noul tânăr care speră să își întâlnească marea dragoste în cadrul show-ului „Burlacul”. Fotomodelul de succes mărturiseşte că, până în prezent, a fost împiedicat de carieră să își întemeieze o familie: „Până acum ceva vreme nu mi-am dorit stabilitate sentimentală. Cum eu stăteam cel mult trei luni într-un loc nu a fost tocmai simplu să am relații normale, iar, în timp, la distanță, se destrămau. În plus, am vrut să mă asigur că decizia de a rămâne cu cineva pentru tot restul vieții o iau o singură dată, iar asta m-a făcut, probabil, și mai prudent”, a recunoscut Andrei.

simeon stalpnicul png
Are 31 de ani şi va trebui să aleagă una dintre cele 20 de concurente

Acesta speră că îşi va întâlni aleasa, în cele din urmă: „Eu sunt mereu în căutarea acelei partenere. Show-ul «Burlacul» mi-a dat posibilitatea să-mi măresc șansele de a-mi atinge scopul într-un timp scurt. Este un proiect extraordinar, am cunoscut persoane deosebite, am încercat lucruri noi și am trecut prin multe schimbări din punct de vedere emoțional. Am început să mă gândesc mai mult la tot ce vreau cu adevărat de la viață, la ce aș vrea să simt pentru și din partea persoanei iubite. Cu siguranță mi-a schimbat felul în care priveam lucrurile”, a adăugat Andrei.

20 de frumoase concurente își vor dezvălui toate armele de seducție pentru a-l cuceri pe Andrei, la începutul anului viitor.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
vladimir putin si bomba nucleara
Simona Radiș foto: Facebook Federatia Romana De Canotaj
Anamaria Prodan la IML jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg