FOTO Răduleasca a ajuns piele, os şi silicon! Vedeta e într-o permanentă luptă cu anii

Ultima actualizare:

La 45 de ani, Mihaela Rădulescu este toată numai fibră! Diva a ieşit, în weekend, pe o plajă din Monaco, alături de fiul său, Ayan. Echipată într- un costum de baie minuscul, silicoanele îi zburau în toate direcţiile, iar trupul avea alură de culturistă.

Mihaela Rădulescu e într-o permanentă luptă cu anii! Vedeta vrea să demonstreze cu orice preţ că, la aproape 46 de ani, a descoperit elixirul „tinereţii fără bătrâneţe”, însă de aici până să pice în extreme nu mai e decât un pas. Zi de zi, diva îşi lucrează din greu trupul trăgând de fiare şi făcând exerciţii, însă obişnuieşte să le facă acasă, pe balconul ei cu vedere la mare de la Monaco şi nu la o sală  de fitness, sub îndrumarea unui profesionist. Aşa că, nu e de  mirare că, mai nou, corpul vedetei a ajuns să aibă alura unei culturiste, Răduleasca fiind toată numai fibră şi cu muşchii pocnind pe ea. În weekend, Mihaela şi-a încordat muşchii pe plajă, în Monaco, unde s-a distrat cu fiul ei, Ayan ( 10 ani). Vedeta a intrat în valuri cu un costum minuscul, iar silicoanele îi zburau în toate direcţiile, semn că ar avea nevoie de o nouă intervenţie.

Mihaela face  exerciţii, în  fiecare  dimineaţă,  pe balcon
Mihaela face exerciţii, în fiecare dimineaţă, pe balcon

Cu mulţi ani în urmă, ea şi-a pus implanturi de silicon, la doctorul Constantin Stan, însă a negat că ar fi apelat la o astfel de intervenţie. Asta până în anul 2007, când, în cadrul unei emisiuni tv, a recunoscut: „Singura operaţie pe care mi-am făcut-o a fost o mărire de sâni, pentru că pe mine nu m-a înzestrat natura cu sâni mari. Datorită doctorului Constantin Stan mă simt aşa de împlinită”.“Când silicoanele sunt sub muşchi, e normal ca la contracţie să apară o deformare temporară a implantului. Lipsa ţesutului gras subcutanat (ştim că dieta e importantă în viaţa ei) face puţin mai vizibilă marginea silicoanelor. Ar fi cazul ca femeile să înţeleagă că rezultatele chirurgiei estetice sunt cu durată limitată în timp”, a comentat doctorul estetician Călin Doboş pentru Click!Click! spuneLa 22 de ani, Beatrice Şerban, sau “fata cu muşchi de oţel”, este multiplă campioană la culturism. E campioană mondială (2013, 2014), dublă campioană europeană şi dublă vice-campioană europeană, multiplă campioană naţională la juniori şi seniori şi campioană naţională absolută la seniori 2014.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net