Gabi Bădălău, apel disperat către Claudia Pătrășcanu: „Nu lași copilul să își vadă tatăl! Vrei să te răzbuni”

12 martie 2021
article img
Gabi Bădălău și cei doi băieți pe care îi are cu Claudia Pătrășcanufoto: Instagram

Gabi Bădălău a ajuns la capătul răbdării! Omul de afaceri nu este lăsat să-și vadă copiii de către Claudia Pătrășcanu. Cei doi se află în plin divorț pentru custodia celor doi copii, Nicholas și Gabriel, iar Claudia refuză să-i dea băieții în cele două weekend-uri stabilite de către instanță. La ultima vizită a lui Gabi Bădălău la Agigea a ieșit un scandal monstru.

Acum, Gabi Bădălău e disperat că nu-și mai pote vedea copiii și a postat pe contul de Instagram o serie de mesaje dedicate Claudiei Pătrășcanu. Fiul de milionar o acuză pe artistă că nu-l lasă să-și vadă copiii.

„Nu lași copilul să își vadă tatăl! Când partenerul tău a fost nedrept, iar tu extrem de rănită, vrei să te răzbuni pe el prin toate modalitățile posibile. Iar cea mai la îndemână este copilul, care devine arma principală în acest război dintre voi doi. Divorțul în sine este dificil pentru copii, dar pentru o dezvoltare emoțională armonioasă, este necesar ca micuțul să rămână în contact cât mai strâns cu tatăl său. Din păcate, există tați care divorțează nu doar de soții, dar și de copii. Dar fostul tău partener se interesează de copil și vrea să îl vadă. Nu împiedica acest lucru. Când vrei să te răzbuni, suferința nu o simte fostul soț, ci copilul. Poate că te-a înșelat, era abuziv emoțional sau chiar a dat în tine. Ori v-ați înstrăinat, relația era oricum încheiată. Indiferent de scenariu, atunci când îi spui copilului cât de rău a fost și este tatăl lui, te aude discutând despre asta cu cineva, nu faci decât să creezi în copil un conflict interior. Copiii își iubesc ambii părinți și îi doare să vadă că aceștia sunt în război. În plus, copilul este jumătate mamă, jumătate tată, iar când îl critici pe tată, implicit critici și copilul. Când îl negi pe tată negi și o parte semnificativă din copil”, a scris Gabi Bădălău, în mesajul postat pe contul de Instagram.

article img
Claudia Pătrășcanufoto: Instagram

O acuză pe Claudia Pătrășcanu de alienare parentală!

La ultima înfățișare în precesul de divorț de la Judecătoria sectorului 6, Claudia Pătrășcanu i-a adus la cunoștință lui Gabi Bădălău că i-a făcut o plângere la DIICOT pentru proxenetism și trafic de droguri. În replică, avocații lui Gabi Bădălău au reacționat și i-au făcut o formulare Claudiei Pătrășcanu pentru alienare parentală. Gabi Bădălău deține de astfel o înregistrare cu fiul cel mic, Nicholas, în care băiatul recunoaște că fratele lui mai mare, Gabriel, este alimentat de Claudia Patrășcanu si pus să spună că nu vrea să meargă acasă la tatăl lui. Pe acest motiv, Claudia Patrășcanu refuză să-i mai dea copiii lui Gabi Bădălău chiar și în weekend-urile când acesta are dreptul, conform legii.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, scandal monstru la Agigea, pe copii. Gabi Bădălău: «M-a scuipat în ochi»

Claudia, după ce Gabi Bădălău și-a vizitat copiii: „A venit sub influența substanțelor interzise. Avea conversații video cu Bianca”