Gabi Balint, înainte gay, acum mor femeile după el

CLIIMA20100303 0022 1 jpeg
Gabi Balint

După ce s-a zvonit că ar fi părăsit-o pe Raluca Petrică pentru o blondă misterioasă, Gabi Balint a fost acum cuplat cu cântăreaţa basarabeancă Natalia Barbu, în vârstă de 31 de ani.

Potrivit site-ului www.stl.ro, mai multe voci mărturiseau că actualul selecţioner al Republicii Moldova ar trăi o frumoasă poveste de dragoste cu celebra interpretă de peste Prut, Natalia Barbu.

Zvonurile despre posibila iubire dintre cei doi au fost alimentate de faptul că Balint a publicat o poză cu Natalia pe contul lui de facebook.

simeon stalpnicul png

Fostul mare fotbalist neagă însă că ar avea ceva de-a face cu frumoasa basarabeancă, ba mai mult susţine că nici nu o cunoaşte.

Gabi Balint s-a arătat deranjat de toate zvonurile apărute în presă si a declarat pentru www.stl.ro: "E bine! (râde) Înainte eram gay, aşa scriau ziarele despre mine, iar acum am ajuns să moară femeile după mine! (râde cu poftă) Oricum, sunt un bărbat fără obligaţii şi am dreptul să ies cu ce femeie vreau".La începutul acestei săptămâni, la "PoveŞtiri de noapte", fosta iubită a lui Gabi Balint, Raluca Petrică, a dezvăluit că poartă în pântece moştenitorul fotbalistului.

simeon stalpnicul png

Vezi şi:

Gabi Balint şi-a lăsat fosta iubită însărcinată

«Încă îl iubesc pe Gabi Balint!»

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub iosif rotaru png
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Brățara „Butonul Roşu“ va fi livrat de poștași
Alina Gorghiu FOTO Facebook
image
image
image
image
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png