Gabi Jugaru se lasă închiriat cu 200 de euro

25 noiembrie 2015
image
Gabriel Jugaru a renunţat să mai realizeze glumiţe la Naţional FM, unde lucrează, pe motiv că în radio nu mai sunt bani

Gabi (48 de ani) a devenit celebru în urma emisiunii ”Jugaru Shukaru” (PRO TV), unde, timp de trei ani, actorul s-a ţinut numai de şotii. Din păcate, era farselor la tv şi la radio a apus, căci audienţele, deşi record, nu mai acoperă cheltuielile cu realizarea lor. Totuşi, Jugaru nu s-a lăsat de ele, şi le mai face, la greu, în particular, pe sume consistente.

Aveţi vreun prieten sau vreo rudă căreia vreţi să-i plătiţi o poliţă? Nimic mai simplu, vă poate răzbuna, cu vârf şi îndesat, ”Regele farselor”, nimeni altul decât Gabi Jugaru. Cu o experienţă de trei ani, la PRO TV, în glumiţe, actorul vă garantează o porţie de râs pe cinste. Totuşi, el susţine că totul are o limită, deşi cerinţele clienţilor sunt dintre cele mai macabre: ”Nu accept să fac orice fel de farsă, mă gândesc să nu facă cineva vreun infarct. Nu stric familii, refuz poveştile cu amante sau cu amanţi, nu bag copiii în lucrurile astea şi nici nu mă joc cu sănătatea oamenilor. Dar am destule idei”, ne-a dezvăluit artistul.

Însă munca lui nu este gratuită, căci are şi el de plătit întreţinere şi de umplut un frigider, astfel că Jugaru a stabilit şi tarife care pot varia, în funcţie de buzunarul doritorilor: ”Pentru o farsă telefonică, de câteva minute, cer 200 de euro, iar pentru una filmată, unde trebuie să ne deplasăm, cu un cameraman, este  mult mai scump, în jur de 2.000 de euro”, ne-a mai dezvăluit Gabi, care deşi a încheiat contractul cu PRO TV în 2010, a mai avut o colaborare cu acest post şi în martie, când a concurat, dar fără mari performanţe, la emisiunea ”Sunt vedetă scoate-mă de aici!”. Momentan, el lucrează la postul de radio Naţional FM, unde realizează emisiunea ”Hai acasă”, de luni până vineri, de la orele 16.00, şi în care dezbate, cu umor, subiectele zilei.

Şi ei trăiesc din glumiţe, la Radio ZU!

image
Buzdugan şi Morar i-au şterpelit câteva ore maşina de lux a Innei

Jugaru are doi mari rivali în materie de farse. Este vorba despre Daniel Buzdugan (41 de ani) şi Mihai Morar (34 de ani), care se ţin de glume, în emisiunea lor, ”Morning Zu”, de la Radio Zu. Dar ei nu iartă nici vedetele. Cei doi i-au confiscat solistei Inna maşina Porsche, cu care s-au plimbat prin tot oraşul. După ce au lăsat-o să se perpelească de grijă, au anunţat-o că totul a fost doar o farsă. 

image
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor