Gabriel Cotabiţă cântă cu Mihai Bendeac

27 noiembrie 2015
article img
Mihai Bendeac şi Gabriel Cotabiţă au colaborat pe plan muzicalFoto: Antena 1

Mihai Bendeac a înregistrat o piesă cu Gabriel Cotabiță pentru prima ediție a emisiunii sale. Momentul pregatit de cei doi este o parodie a piesei "Eternitate" a lui George Nicolescu, care se referă la traficul infernal din București.

Luni, 30 noiembrie, de la ora 20:30, "În puii mei" revine la Antena1. Pentru prima ediție din cele patru ce vor fi difuzate în acest an, Mihai Bendeac vine cu o super surpriză. Cântă cu bunul său prieten Gabriel Cotabiţă. Momentul pregatit de cei doi este o parodie a ipiesei "Eternitate" a lui George Nicolescu, care se referă la traficul infernal din București. Întâmplarea face ca imediat după înregistrarea piesei, Mihai să afle pe propria piele ce înseamnă "eternitatea" în trafic. Actorul a ajuns la "performanța" de a face un drum de 30 de minute în nu mai puțin de trei ore!

Personaje noi, invitati surpriză din diverse domenii, o nouă abordare de filmare și mult umor sunt ingredientele de bază ale celui mai așteptat show de comedie.  "In puii mei" revine la Antena 1 cu o ediție specială luni, 30 noiembrie, de la ora 20:30. "În puii mei 2015" nu este o «aceeași Mărie cu altă pălărie». Ca să vă faceți o idee despre felul în care se întâmplă lucrurile, zeci de oameni lucrează ore în șir, zilnic, cu pasiune, pentru "În puii mei". Uneori, câte 5-6 ore pentru 1-2 minute de material filmat. Măcar din acest punct de vedere, merită să vedeți premiera acestui show”, a marturisit Mihai Bendeac.