Gabriela Cristea, invitată în platoul rivalilor de la Antena 1! Kanal D e istorie?


    Gabriela Cristea i-a lăsat locul Biancăi Drăguşanu la Kanal dFoto: arhivă personală
Gabriela Cristea i-a lăsat locul Biancăi Drăguşanu la Kanal dFoto: arhivă personală

De când a devenit mămică, Gabriela Cristea s-a dedicat noului ei job, acela de a o avea grijă de copil. A intrat în concediu, dar când a vrut să revină la "Te vreau lângă mine" de la Kanal d, uşile i s-au închis în faţă. După ani în care, bruneta a fost vedeta psotului patronat de turci, miercuri seara, prezentatoarea a marcat o premieră. A acceptat invitaţia lui Dan Capatos, ceea ce dă curs speculaţiilor potrivit cărora ea şi-ar fi încheiat socotelile cu cei de la Kanal d şi ar fi purtat negocieri cu staţia din Băneasa.

Gabriela Cristea se pregăteşte pentru botezul fetiţei sale Victoria şi a făcut dezvăluiri, miercuri seară, despre slujba de creştinare şi petrecerea de după biserică la Antena 1 şi nu la Kanal d, aşa cum v-aţi fi aşteptat. Prezentatoarea tv a avut pe mână emisiunea "Te vreau lângă mine" de la postul patronat de turci, show matrimonial pe care îl găzduieşte acum Bianca Drăguşanu. Cele două şi-au trimis săgeţi otrăvite, dar blonda a rămas fermă de poziţie, fiind preferată de şefi. Prezenţa Gabrielei Cristea în platoul de la Antena 1 ridică multe semne de întrebare. Se ştie că pe perioada în care un om de televiziune are încheiat un contract cu un anumit post, rare sunt apariţiile la alte staţii.


    Gabriela Cristea a povestit detalii despte botez la emisiunea lui Dan CapatosFoto: captură Antena 1
Gabriela Cristea a povestit detalii despte botez la emisiunea lui Dan CapatosFoto: captură Antena 1

Astfel, zvonurile care circulă de la finele anului 2017, potrivit cărora Gabriela Cristea ar fi purtat negocieri intense pentru un show matrimonial la Antena 1 încep să prindă contur. 

"Am făcut degustarea. Nu o să avem sarmale. O să fie un botez mare. Tavi va cânta la petrecere. Vom avea patru naşi pentru Victoria. Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, care sunt şi ei părinţii unei fetiţe, mai mare cu cinci luni decât Victoria, sora lui Tavi Clonda şi un adolescent, bun prieten cu noi", a spus Gabriela Cristea.

Pregătirile pentru botezul fetiţei vedetei au intrat în linie dreaptă, evenimentul urmând să aibă loc la 14 aprilie.      

Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
cub kassandra rotariu png
onlyfans jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
Cutremur Turcia, Getty jpg
marius buga pro tv foto facebook jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg