Gabriela Cristea și-a răsfățat fetița în Parcul Mogoșoaia: „Ne ies dințișorii”


    Fetiței Gabrielei Cristea au început deja să-i iasă dințișoriiFoto: Facebook
Fetiței Gabrielei Cristea au început deja să-i iasă dințișoriiFoto: Facebook

Vremea însorită și caldă din acest weekend (10-11 martie) le-a scos și pe vedete la plimbare. Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au răsfățat fetița cu o plimbare în Parcul Mogoșoaia și a împărtășit momentul special din familia lor și cu prietenii virtuali.

Micuța Victoria a fost răsfățata zilei duminică pentru că părinții ei au plimbat-o printr-unul dintre cele mai frumoase locuri cu natură din apropierea Bucureștiului. Înfofolită bine, chiar dacă vremea a fost destul de caldă, și relaxată în căruciorul ei confortabil, varianta sport, după cum a menționat Gabi Cristea, Bella Victoria s-a lăsat purtată pe aleile acoperite de bolta copacilor bătrâni din Parcul Mogoșoaia.

Prezentatoarea a făcut, după mai multă vreme, un live pe Facebook care a fost încă din primele minute urmărit de o mulțime de fani, topiți de drăgălășenia fetiței.

La un moment dat, fetița a avut nevoie de un șervețel, dar Gabi Cristea a rezolvat rapid problema: „Hai mama, vorbești? Vorbești, mămica? Ne ies dințișorii și salivăm mult de tot”.

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
cub delia png
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
neymar plange brazilia jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png