George Restivan, despărțire cu scandal de Bahmuțeanca! „Nu vreau să mai aud de ea! Copilul ei îi cerea sa se întoarcă la Prigoană!“ Ce zice Bahmu?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuțeanu a anunțat, recent, că nu mai formează un cuplu cu americanul George Restivan, cu care făcuse doar o logodnă religioasă într-o biserică din Ucraina. Fosta soție a lui Silviu Prigoană nu a vrut să divulge, inițial, motivele care au dus la ruptură. Plecat în America cu tot cu copil, Restivan rupe tăcerea și spune că nici măcar nu vrea să mai audă de Bahmu și nici de copiii acesteia. 

Adriana Bahmuțeanu (50 de ani) termină și ultima relație cu George Restivan, cu scandal monstru, pe tipicul fostelor căsnicii. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a anunțat, zilele trecute, că s-a despărțit și de americanul George Restivan, care a făcut cale întoarsă în America cu tot cu copilul lui. 

Bahmuțeanu: „Nu divorțăm pentru că nu eram căsătoriți legal”

Adriana Bahmuțeanu nu a divulgat, însă, motivele pentru care s-a ajuns la ruptura de George Restivan, cu care apucase să ajungă la altar, în aprilie 2023, într-o biserică românească din Ucraina. 

Cei doi au rezistat  împreună doar un an și trei luni. 

„A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă! 

Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre! Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă. 

Vă rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie! 

Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte”, a scris Adriana Bahmuțeanu, pe rețelele de socializare. 

Bahmu a mai precizat, ulterior, că nu este vorba de un nou divorț în viața ei, și asta pentru că nu ajunsese la Starea Civilă cu George Restivan și nu erau căsătoriți legal. 

„Nu am fost căsătorită legal ca să divorțez. A fost o relație frumoasă, a trebuit să ne cunoaștem, ne-am dat acest timp să stăm împreună și să ne cunoaștem, am stabilit de la început și reguli, că la fiecare 6 luni facem bilanțul relației și dacă noi considerăm că putem să mergem mai departe, mergem mai departe, dacă nu, nu. 

A fost o separare amiabilă, de comun acord. Dacă nu aș fi fost persoană publică, nici nu aș fi anunțat toate lucrurile astea, pentru că ai nevoie de o perioadă, să te cunoști cu partenerul dacă, într-adevăr, rezonezi și după ce trece îndrăgosteala”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu, la Kanal D. 

Restivan o face praf pe Bahmu! „Nu mai vorbim! Copilul ei îi spunea să se întoarcă la Prigoană” 

După ce Adriana Bahmuțeanu a pretins că ar fi rămas în continuare în relații de prietenie cu fostul iubit, George Restivan a luat foc, pe rețelele de socializare. 

Într-un dialog cu un prieten apropiat de pe Facebook, Restivan a contrazis-o flagrant pe Bahmuțeanu, divulgând că nici măcar nu vrea să mai audă de fosta iubită. 

Mai mult, americanul, care a plecat cu tot cu copil în SUA de la sfârșitul anului trecut, îl atacă pe fiul cel mic al Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană pe care-l consideră răspunzător de ruptura lor. 

„Am făcut ceea ce orice tată cu picioarele pe pământ ar face pentru a-și salva fiul.

De când ne-am întors în București, anul trecut după vacanța de vară din California, tensiunea din aer era atât de densă încât o puteai tăia cu cuțitul în casa din București, în care am stat. 

Fratele vitreg al lui Blake s-a mutat cu noi și am știut, în acel moment, că s-a terminat pentru mine și Blake și că mai aveam puțin timp de petrecut în București. Fratele vitreg a fost gelos și rău cu Blake, fără să intru în detalii acum pentru că încă îmi trezește amintiri neplăcute”, a spus americanul. 

„Nu suntem obișnuiți cu certurile de familie, furie, gelozie”

„ Nu-mi voi mai pune niciodată fiul în pericol. Pur și simplu nu suntem obișnuiți cu certurile de familie, furie, gelozie și nu vreau să învăț să trăiesc așa. 

Îmi pare rău pentru Blake și pentru cât de iubit era în România de către colegii săi și cum a început să crească și să devină un adolescent independent, iar pentru o decizie proastă totul s-a dus pe apa sâmbetei.

Eram pe punctul de a închiria un apartament pentru a mă muta cu Blake doar pentru a rămâne pentru el în București. Dar partenera mea nu a acceptat. Și am plecat pe 16 decembrie. 

Ceea ce a pus capăt a fost faptul că, chiar sub nasul meu, fiul iubitei mele îi cerea să se întoarcă la fostul ei soț pentru a fi din nou o familie împreună. Atunci am știut că este timpul să plecăm”, a adăugat George Restivan. 

„Nu sunt prieten cu Adriana! Nu vreau să le mai văd vreodată fețele!”

„Nu vorbesc cu ei și nu o voi face niciodată! Nu sunt prieten cu Adriana și nici cu oamenii pe care i-am cunoscut cât am fost cu ea! Și nu vreau să le mai văd vreodată fețele! 

Pentru siguranța lui Blake și pentru a-l ține departe de fratele lui vitreg, nu am vrut să mă întorc cu Blake în septembrie anul trecut înapoi în București (am mers împotriva voinței noastre în cele din urmă, dar știam că zilele noastre vor fi numărate în momentul în care vom ajunge în București).

Adriana și cu mine am vorbit despre asta și i-am spus că va fi un dezastru să fie fiul ei și Blake împreună în București, în aceeași casă”, i-a răspuns George Restivan unui prieten, în mai multe comentarii pe rețelele de socializare.

În prezent, George Restivan a rupt orice legătură cu România și se distrează alături de fiul său, Blake, în vacanță în America. 

Contactată de Click! pe marginea atacurilor venite din partea lui George Restivan, Adriana Bahmuțeanu a declarat sec:

“Nu am ce să comentez!”

George Restivan: „Eu sunt un om simplu, nu vreau să fiu vedetă”

Contactat de Click!, George Restivan a ținut să precizeze: 

„Viața mea personală este protejată de către Constituție. În consecință, nu comentez! Luați în considerare că pescuiți luna în apă când vine vorba să ies public la presă. 

Eu sunt un om simplu care trăiește o viață simplă, și nu doresc, nu mi-am dorit și nici în continuare nu doresc să fiu așa zis VEDETĂ! PUNCT! De aceea nu o să mă vedeți la media să dau declaratii. Și aicea am pus PUNCT”, ne-a spus George Restivan.

Bahmu și George, logodnă religioasă în Ucraina 

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au unit destinele în luna aprilie 2023, într-o biserică românească din Ucraina. 

Cei doi au format un cuplu timp de un an și trei luni. George Restivan a venit tocmai din California pentru ea, după ce s-a îndrăgostit când a văzut-o într-un live cu Carmen Harra. 

Celebra prezicătoare a jucat rolul lui Cupidon, făcându-le cunoștință la acel moment Adrianei Bahmuțeanu și lui George Restivan. Tot ea le-a prezis ulterior și despărțirea. 

Adriana Bahmuțeanu a divorțat de 5 ori de Silviu Prigoană

Aceasta nu este prima despărțire răsunătoare din viața Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta TV a divorțat de cinci ori de Silviu Prigoană, cu care are doi băieți, Eduard ( 14 ani) și Maximus (17 ani). 
Cei doi s-au căsătorit pentru prima dată în 2003, dar căsnicia lor a fost una tumultoasă, cu multiple separări și împăcări de-a lungul anilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net