George Restivan, decizie radicală după despărțirea de Adriana Bahmuțeanu. Și-a luat copilul și au început un nou capitol

Povestea de iubire dintre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan a ajuns la final. Bruneta a anunțat recent despărțirea printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. La rândul său, fostul iubit al Adrianei a luat o decizie drastică. 

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan / foto: Social media
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan / foto: Social media

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan puseseră bazele unuia dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cu toate că mai nimeni nu au văzut o posibilă despărțire între cei doi, inevitabilul s-a produs. 

George Restivan a părăsit România 

Nici bine nu s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu, căci bărbatul a decis să revină în Statele Unite ale Americii, acolo unde ani de zile a muncit pentru a-și clădi un trai. George Restivan nu a mers de unul singur, ci însoțit de fiul său, rezultat dintr-o fostă relație. 

Pe contul personal de social media bărbatul a postat mai multe fotografii din America, acolo unde se distrează la piscină alături de mai mulți prieteni cărora le-a pregătit și un grătar. 

Imaginea postată de George Restivan / foto: Social media
Imaginea postată de George Restivan / foto: Social media

Adriana Bahmuțeanu: „Nu vom da detalii” 

Pe lângă faptul că a luat prin surprindere pe toată lumea cu mesajul prin care anunța separarea de George Restivan, fosta iubită a acestuia a ales să păstreze discreția și să nu ofere foarte multe detalii despre motivele care au condus la luarea deciziei de a se despărți. 

„A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă!!!

Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre!Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă. Vă rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie!

Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!”, este mesajul Adrianei Bahmuțeanu, postat pe pagina de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net