Gerard Butler, cucerit din nou de o româncă. Ce bine le stă împreună!

Ultima actualizare:

    În 2012-2013, la braţul lui Gerard Butler a stat Mădălina Gheneafoto: Hepta
În 2012-2013, la braţul lui Gerard Butler a stat Mădălina Gheneafoto: Hepta

În 2013, relaţia dintre focoasa Mădălina Ghenea şi şarmantul Gerard Butler a făcut înconjurul lumii. Acum, actorul scoţian face echipă cu o altă româncă, la fel de frumoasă. Însă doar pe marile ecrane. Este vorba despre Alexandra Maria Lara, care e căsătorită cu actorul britanic Sam Riley. Pe Alexandra şi pe Gerard Butler îi vedeţi împreună, din 20 octombrie, în pelicula „Geostorm – Furtună globală”.

De vineri, 20 octombrie, în cinematografele din ţară şi din Bucureşti intră pelicula „Geostorm – Furtună globală”, în care alături de Gerard Butler şi de Andy Garcia joacă şi Alexandra Maria Lara (38 de ani). Românca noastră o interpretează pe Ute Fassbinder, un cercetător care îi dă replica personajul lui Butler. “Alexandra are un rol destul de mare şi a filmat destul de mult alături de Gerarad Butler. Cei doi au păstrat legătura şi speră că vor mai avea proiecte împreună”, ne-au povestit surse din apropierea actriţei. Odată cu lansarea acestui film, Dean Devlin debutează acum şi ca regizor, după ce a devenit cunoscut ca scenarist şi producător al SF-ului de referinţă ,,Independence Day”.


    Alexandra Maria Lara şi Gerard Butler joacă în
Alexandra Maria Lara şi Gerard Butler joacă în


    Alexandra îi dă replica actorului scoţian
Alexandra îi dă replica actorului scoţian

Cum a ajuns la Hollywood

Actriţa, pe numele său adevarat Alexandra Plătăreanu, s-a născut pe 12 noiembrie 1978, în Bucureşti, fiind fiica actorului și profesorului de actorie Valentin Plătăreanu. La vârsta de 4 ani, Alexandra s-a mutat în Germania cu familia, deşi iniţial voiau să ajungă în Canada. După ce a absolvit Liceul Francez din Berlin, în 1997, tânăra s-a apucat să studieze actoria la Theaterwerkstatt Charlottenburg, al cărui cofondator este chiar tatăl ei.

simeon stalpnicul png

Avea 16 ani când deja juca în roluri principale, în dramele de televiziune din Germania. Actriţa a bifat şi multe filme importante la Hollywood, precum rolul lui Traudl Junge, secretara lui Adolf Hitler, în pelicula nominalizată la Oscar pentru “Cel mai bun film străin”, "Ultimele zile ale lui Hitler" (2004). Datorită acestei performanţe extrem de convingatoare, Lara primeşte o scrisoare de la regizorul Francis Ford Coppola, care îi propune un rol principal în filmul “Youth Without Youth” (2007). Tot în acelaşi an joacă rolul juralistei Annik Honoré în lungmetrajul "Control”. În 2013, joacă în “Rush” cu Chris Hemsworth şi Olivia Wilde, iar anul acesta apare şi în serialul “You Are Wanted”.


    Alexandra Maria Lara, o prezenţă fermecătoare pe covorul roşufoto: Guliver/GettyImages
Alexandra Maria Lara, o prezenţă fermecătoare pe covorul roşufoto: Guliver/GettyImages
image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net