Gest superb! Ce și-a scris Bogdan Ionescu pe mână și pe geacă!

Ultima actualizare:

    Bogdan Ionescu, alături de Sofia și de Traian Juniorfoto: arhivă personală
Bogdan Ionescu, alături de Sofia și de Traian Juniorfoto: arhivă personală

Bogdan Ionescu (39 de ani) s-a despărțit de Elena Băsescu (38 de ani), însă ține enorm la copiii lor, Sofia Anais (5 ani și 5 luni) și Traian Junior (4 ani), și și-a tatuat numele lor pe mână și pe o geacă. În anul 2016, Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au decis să o ia pe drumuri separate după patru ani de mariaj. Copiii au rămas în custodia ei, iar el are grijă să fie un tătic responsabil și prezent în viața micuților.

Ruptura de soție nu a schimbat relația lui cu copiii, spune Bogdan Ionescu. „Am pentru ce lupta în viață, viața mi s-a schimbat radical de când mi-am strâns în brațe pentru prima dată copiii”, ne-a mărturisit Bogdan Ionescu, alias Syda, întrebat despre cei doi prichindei pe care îi are împreună cu Elena Băsescu, Sofia Anais (5 ani și 5 luni) și Traian Junior (4 ani).

Bogdan Ionescu vrea să-și petreacă vacanța de vară alături de copii

Chiar dacă au divorțat, afaceristul nu a încetat să își viziteze copiii și să petreacă vacanțele împreună. Însă, pe lângă grija pe care le-o poartă, Bogdan Ionescu și-a tatuat pe mână și pe o geacă de piele numele celor doi micuți pentru ca atunci când nu sunt lângă el să își aline dorul. „Când s-au născut mi-am tatuat numele lor pe mână și acum și pe o geacă. Important nu este ce se vede prin exterior, ci că am numele lor inscripționate în inimă. Îmi fac planuri cu cei mici pentru la vara, momentan mă gândesc la o vacanță la mare cu ei, să ne distrăm cum o face cel mai bine un tată pentru copiii lui, dar să vedem ce apare pe parcurs. Sunt foarte mândru de ei când îi văd cum cresc armonios”, a declarat Syda pentru Click.ro.

Geaca imprimată cu numele celor doi copii
Geaca imprimată cu numele celor doi copii

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu își împart timpul cu copiii

În urmă cu o lună și jumătate, Bogdan Ionescu declara pentru Click.ro cum se înțelege cu fosta soție, la doi ani și jumătate de la divorț: „Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și minivacanțele lor, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”.

Și tatuajul de pe antebraț conține numele copiilor
Și tatuajul de pe antebraț conține numele copiilor

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au divorţat după patru ani de mariaj

Vestea divorţului dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu a căzut ca un trăsnet pe 2 septembrie 2016, când cei doi au confirmat pe Facebook că nu mai formează o familie. La scurt timp au apărut și zvonurile conform cărora Syda ar fi înșelat-o pe Elena. La o lună de la divorț, bruneta a spus însă lucrurilor pe nume. „Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm… A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită şi întoarsă pe toate părţile”, a spus EBa pentru Viva. Cei doi s-au căsătorit la 1 septembrie 2012, după trei ani de relaţie. În ciuda acestei situații, Bogdan Ionescu este mândru de tatuajul cu numele copiilor lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net