Gina Pistol, fotografie de colecţie. Cum arăta blonda când încă nu cunoscuse celebritatea

image
Gina Pistol a pozat de trei ori pentru revistele dedicate bărbaţilorfoto: arhiva personală

Este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi şi nu degeaba a fost ofertată de trei ori să pozeze în revistele pentru bărbaţi. Gina Pistol (33 de ani) face furori în rândul reprezentanţilor sexului tare, însă puţini ştiu cum arăta focoasa blondă înainte de a deveni celebră. Vedeta le-a împărtăşit fanilor de pe reţelele sociale o imagine de pe vremea când încă se mai juca cu păpuşile, fotografie care a strâns rapid sute de aprecieri.

Gina Pistol nu s-a schimbat de pe vremea când era doar o copilă. Şi-a păstrat culoarea părului, pe care acum o îmbunătăţeşte la salon, ce-i drept, aproape aceeaşi tunsoare, dar şi figura inocentă. Fosta concurentă de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" şi de la "Ferma Vedetelor", de unde a fost eliminată recent, a devenit nostalgică după perioada în care nu avea nicio grijă şi nici nu cunoscuse răutăţile oamenilor. Blonda a publicat pe reţele de socializare o imagine cu ea din copilărie cu care le-a topit inima admiratorilor.

image
Aşa arăta Gina Pistol în copilărie, când nu trecuse pe la bisturiu

Aceştia au remarcat că Gina Pistol nu s-a transformat radical de pe vremea când avea doar câţiva anişori, însă mărirea buzelor cu acid hialuronic este cât se poate de evidentă. În 2008, vedeta şi-a făcut o astfel de intervenţie la o clinică din Bacău, însă ce a avut de tras după numai ea ştie. Substanţa folosită nu a fost de cea mai bună calitate, aşa că Gina a avut surpriza neplăcută de a descoperi că în câteva luni i s-a format un chist, care trebuia operat imediat. Aceasta nu a fost singura experienţă neplăcută prin care a trecut fostul iepuraş Playboy, căci şi nasul vedetei a suferit o intervenţie chirurgicală nereuşită, în urmă cu 14 ani. Avea nasul "prăbuşit", iar nările îi erau astupate în proporţie de 80%. Cea care a reparat-o a fost medicul Adina Alberts. 

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Loredana Groza FOTO Facebook
Coronavirus covid virus FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg