Gina Pistol, în Liban, la familia iubitului

simeon stalpnicul png

După o poveste de iubire cu năbădăi, care durează de peste trei ani, Gina Pistol şi iubitul său, Nicola, s-au reîndrăgostit într-o vacanţă de vis în Liban şi Paris.

Gina a locuit două săptămâni în casa în care a copilărit iubitul ei

„În Liban mă simt ca acasă pentru că oamenii sunt foarte iubitori şi calzi. M-a impresionat cât de mult preţuiesc ei familia, vedeam în restaurante cum stau la masă câte trei generaţii, de la bunici până la nepoţi", spune Gina.

Timp de două săptămâni frumoasa blondină a fost răsfăţată de familia lui Nicola, care a plimbat-o în tot Libanul. Nu au lipsit din program drumeţiile la munte, dar nici zilele petrecute la plaja mării Mediterane.

„Iubitul meu are părinţi, bunici şi unchi în Liban şi am mers să îi vizităm. Sunt nişte oameni sufletişti şi foarte primitori. Am petrecut alături de ei cele mai frumoase momente. Am învăţat să gătesc mâncare tradiţională, astfel încât m-am întors şi cu câteva kilograme în plus", spune amuzată Gina Pistol.

image

A mers zilnic 10 km prin oraş

În această vacanţă, cei doi îndrăgostiţi au uitat de hotelurile luxoase, simţindu-se cu adevărat ca acasă în luxoasa vilă pe care o are Nicola.

Chiar dacă au vrut să se bucure de linişte şi intimitate, locuinţa celor doi a fost mereu plină de oaspeţi până târziu în noapte, întreaga familie a omului de afaceri fiind dornică să petreaca timpul alături ei şi să le ofere mici suveniruri.

La întoarcere s-au abătut prin Paris

Nicola şi Gina s-au oprit la întoarcere în oraşul îndrăgostiţilor, Paris. Vacanţa a fost un cadou pentru frumoasa blondină, de la iubitul său, Nicola.

image

Gina şi Nicola au vizitat basilica Sacre Coeur

Cei doi au admirat apusul soarelui de pe colina unde este Sacre Coeur şi s-au rugat pentru sănătate în celebra catedrală Notre Dame.

Nu au lipsit nici plimbările de seară pe Champ Elysee, de unde cei doi se opreau la micile bistrouri unde savurau clătite cu ciocolată şi ceaiuri de iasomie sau scorţişoară.

„Parisul e oraşul nostru de suflet, în care simţim că dragostea ne copleşeşte", spune Gina.

Oferte de vacanţă

- 13 nopţi cazare cu demipensiune în hoteluri de 3* si 4*: transport cu avion, o cină de bun rămas la un restaurant local, vizitele cuprinse în program cu ghizi locali. Preţ 1150 euro de persoană, www.virgintours.ro

- 12 nopţi cazare la hotel de 4 stele, transport cu avionul, preţ 1.095 euro de persoană, fără taxe de aeroport, vizitele cuprinse în program fiind incluse în preţ. www.cardinaltravel.ro

Kanye West si Julia Fox jpg
cub anamaria prodan png
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
cub catalin botezatu png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
Ceapă
Capture PNG
vladimir putin getty jpg
image
image
image
image
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West