„Gogoașe” din serialul Trăsniții, diagnosticat cu cancer. Actorul urmează să fie operat și are nevoie de sânge!


    Actorul Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu cancerFoto: Facebook
Actorul Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu cancerFoto: Facebook

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut în special pentru interpretarea rolului „Gogoașe” din serialul de televiziune Trăsniții, a anunțat pe pagina personală de Facebook că a fost diagnosticat cu cancer, făcând un apel la prietenii săi virtuali, înainte de operație.

Se pare că actorul are nevoie mare de sânge, astfel că și-a rugat toți prietenii virtuai, prin intermediul mesajului publicat pe pagina sa Facebook, să îl ajute să găsească un donator.

Acesta a scris că nu și-ar fi dorit să ceară ajutor în acest mod, dar va fi operat de cancer zilele următoare, urmând să îi fie extirpat un rinichi, astfel corpul medical i-a cerut să găsească măcar un donator care să facă acest gest umanitar.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer.O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla.Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Și sunt mulți ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

Problemele par că se țin lanț de cunoscutul actor care i-a dat viață lui „Gogoașe”, acesta dezvăluind în urmă cu ceva vreme că este „o persoană cu handicap”. Constantin Zamfirescu a dezvăluit că își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, în urma unui accident vascular cerebral suferit în copilărie.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg