Greu de crezut! Tania Budi împlinește vârsta de 51 de ani

Ultima actualizare:

    Tania Budi are și acum un trup de  fotomodel
Tania Budi are și acum un trup de fotomodel

Fosta crainică tv împlinește astăzi 51 de ani. Însă timpul a fost blând cu Tania Budi, căci ea a rămas la fel de sexy ca în anii de debut.

„Munca mă ţine în formă. Îmi place să fiu ocupată. Uneori mi se face poftă să mănânc lucruri interzise precum tocătură, prăjeli, sarmale, însă am grijă să nu fac din asta un obicei. E important să te gândești că nu trebuie să consumi alimente despre care știi că îți dăunează în primul rând din punct de vedere al sănătății, apoi din punct de vedere al aspectului fizic”, a declarat Tania, care adesea merge și la sala de sport, pentru a-și menține silueta de viespe.

2000: A fost una dintre cele mai frumoase vedete tv
2000: A fost una dintre cele mai frumoase vedete tv

Frumusețea i-a adus și mulți pretendenți la inima ei, printre aceștia numărându-se nume grele din show-biz, precum Dan Bittman, Cătălin Botezatu, cu care a rămas în relații amicale, dar și cu Lucian Viziru, de care a bifat o despărțire cu scântei. Acum trăiește o frumoasă poveste de dragostea cu Marin Burcea, caporal în ”Legiunea Străină”. Ei bifează o dragoste la distanță, căci el locuiește în Franța.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net