“Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Ultima actualizare:

    “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” - Ciprian propune o reţetă deosebită!Foto: Antena 1
“Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” - Ciprian propune o reţetă deosebită!Foto: Antena 1

“Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” vine în atenţia telespectatorilor cu cele mai bune sfaturi şi reţete culinare. De această dată, unul dintre concurenţi, Ciprian, vă arată cum să preparaţi o reţetă specială: paste de orez cu creveţi şi legume.

“Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” - Ciprian, lăudat de chef Cătălin Scărlatescu

La proba cu preparate internaţionale de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, Ciprian a fost printre puţinii concurenţi lăudaţi de cei trei juraţi. Cu lacrimi în ochi, acesta a trăit o emoţie de nedescris atunci când cei trei chefi au gustat din farfuria sa, l-au lăudat, iar ceilalţi colegi l-au şi aplaudat. Mai mult decât atât, juraţii au decis să folosească reţeta lui Ciprian în meniul serii respective, la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.

“Aceasta este o farfurie foarte corectă!”, l-a lăudat chef Cătălin Scărlatescu.

“Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” - Reţeta lui Ciprian, introdusă de juraţi în meniul emisiunii

Paste de orez cu creveţi şi legume

“Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” - Paste de orez cu creveţi şi legume
“Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” - Paste de orez cu creveţi şi legume

“Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” - Ingrediente (pentru o porţie):

  • paste orez 80 g
  • 5 creveţi de mărime medie
  • un ou
  • germeni de ceapă
  • ceapă roşie
  • morcov
  • câteva ciuperci albe
  • ardei roşu
  • 1 dovlecel
  • condimente 5 spices
  • sos de soia light
  • sos de stridii
  • sos dim (atenţie la dim sos, acesta este picant)

“Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” - Mod preparare:Se fierb pastele de orez şi apoi se răcesc. Între timp, într-o tigaie se sortează legumele tăiate în prealabil, după care adăugăm un mix format din light soia, sos de stridii şi dim sos. Se sotează apoi separat creveţii, se adaugă oul bătut şi imediat ce s-a gătit acesta adăugăm pastele şi germenii de ceapă. Condimentăm cu 5 spices. Se pot servi mixate, amestecând legumele cu paştele şi creveţii sau foarte simplu, separate, aşezate pe acelaşi platou. Aceasta este reţeta propusă de Ciprian, la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Madeleine a Suediei, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
oana zavoranu colaj instagram jpg
cristina siscanu madalin ionescu jpg
banner black friday png
Florin Petrescu Axinte FOTO Mediafax
dan diaconescu jpg
carmen grebenisan jpg
Bunica din Chinteni, la lansarea filmului Moartea în vacanță foto: Arhiva personală
image
actualitate.net
image
actualitate.net