Hoţii care au spart casa Andreei Marin, prinşi

17 septembrie 2015
image
Locuinţa vedetei a fost spartă în seara zilei de 21 august

Hoţii care i-au spart casa Andreei Marin au fost prinşi miercuri dimineaţă (16 septembrie), de poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov. Oamenii legii au reţinut trei bărbaţi din oraşul Pantelimon, care, în acest moment, sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Andreea Marin (40 ani) şi soţul ei Tuncay Ozturk (29 de ani) au tremurat de frică, până miercuri, când au fost prinşi hoţii care i-au spart vila din Pipera. Trei săptămâni le-a luat poliţiştilor să-i prindă pe cei care au intrat în casa vedetei prin efracţie. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJI, Roxana Vasile, bărbaţii, în vâstă medie de 49, 27 şi 25 ani sunt din Pantelimon şi au mai fost cercetaţi pentru fapte similare.

Andreea Marin a depus o plângere la poliţie, după ce a fost călcată de hoţi.Vedeta a reclamat faptul că în seara zilei de 21 august, mai multe persoane necunoscute au intrat în locuinţa ei. În acel moment, nu se afla acasă nici Andreea şi nici soţul ei, Tuncay Ozturk, iar hoţii au acţionat în numai cinci minute, după cum arată camerele de supraveghere. Aceştia au plecat cu nişte gablonţuri şi suma de 1.000 de lei.

”Din fericire, hoţii nu au avut ce să fure de mare valoare, pentru că nu deţin bijuterii scumpe şi nu ascund comori în casă”, declara Andreea Marin imediat după incident. Poliţiştii au făcut cercetări la vila vedetei şi au ridicat probe, deschizând un dosar, prin care a fost începută urmărirea penală.  

image
Locuinţa vedetei a fost spartă în seara zilei de 21 august
kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
BeFunky collage (18) jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
15 1  6 col ed sheeran gettyimages 926240594 jpeg
BeFunky collage (19) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg
laura cosoi 2