Hruşcă, 300.00 0 € într-o lună din colinde

Ultima actualizare:

    După un an de pauză, solistul s-a întors din Canada ca să-şi "îngraşe" conturile de Sărbători
După un an de pauză, solistul s-a întors din Canada ca să-şi "îngraşe" conturile de Sărbători

Face bani într-o lună, cât alţii într-un an! Ştefan Hruşcă are lista plină de concerte în decembrie, iar la final, când va trage linie, va fi mai bogat cu aproximativ 300.000 de euro. Maratonul de spectacole va debuta pe 8 decembrie şi va cuprinde 23 de oraşe.

Şi-a dezamăgit fanii, anul trecut, când şi-a luat o pauză şi a decis să-şi petreacă Sărbătorile în  Canada, la Toronto, acolo unde s-a stabilit în anul 1991. Ca să se revanşeze, anul acesta, în preajma Crăciunului, Ştefan Hruşcă (56 de ani) şi-a programat un adevărat maraton de cântări, în toată ţara. Oamenii din 23 de oraşe vor fi colindaţi cu celebrele-i piese “Trei păstori”, “Sfântă-i seara de Crăciun”, “Afară ninge liniştit”, dar şi nemuritorul “Leru-i, da leru-i ler”. „Mergeţi şi colindaţi neamurile, măcar părinţii. Este cel mai frumos obicei românesc creştinesc”, îi îndeamnă Ştefan Hruşcă pe cei ce vin la concertele sale. Efortul artistului va fi răsplătit pe măsură, iar după un calcul simplu, la finalul turneului organizat de Project Events, el îşi va umple “desaga”, nu cu mere şi nuci, ci cu peste 300.000 de euro. El are un tarif pe măsura valorii sale, cuprins între 10.000 şi 12.000 de euro, pentru două ore de cântat live. Spectacolul care îi aduce însă cei mai mulţi bani este cel din 15 decembrie, de la Sala Palatului din Capitală, care are o capacitate de 4.000 de locuri. Aici, preţurile biletelor variază între 60 şi 175 lei. În ţară, preţurile sunt ceva mai mici şi se situează în jurul sumei de 80 de lei. Turneul de colinde se va încheia pe 23 decembrie, când solistul va cânta la Vaslui şi la Iaşi. 

Fuego, aproape 50.000 € din 16 concerte

Paul Surugiu pregătește surprize mari pentru concertul din 15 noiembrie jpeg

La mare concurență cu Ștefan Hrușcă, în perioada Sărbătorilor, este Paul Surugiu, alias Fuego. Colindele sale, printre care “Împodobește, mamă, bradul”, “Colindă pentru părinți” și “Nicăieri nu-i ca acasă”, vor răsuna în toată țara, în turneul “Crăciunu’ nostru-i românesc”, organizat de organizația “Alternative Culturale” Iaşi și care va debuta pe 7 decembrie la Drobeta Turnu Severin. Apoi, încă 15 orașe se vor bucura de prezența artistului, până pe 22 decembrie. Și Fuego ține steagul sus la capitolul onorariu, mai ales când vine vorba de concertele din preajma Sărbătorilor. Prețurile biletelor sunt 40 sau 50 de lei, în funcție de loc. Așadar, cu un onorariu de 3.000 de euro, solistul va încheia anul mai bogat cu 48.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
traian basescu
image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net