Iată ce dansatoare sexy a ales Anda Adam pentru noul ei clip! FOTO


    Dansatoarele sexy ale Andei Adam
Dansatoarele sexy ale Andei Adam

Din sutele de tinere înscrise în concurs, Anda Adam a selectat cinci domnişoare care vor apărea astfel în noul ei clip, "pAnda mAdam", ce va fi lansat săptămâna viitoare.

Cele cinci finaliste au îndeplinit toate condiţiile cerute de îndrăgita cântăreaţă: sunt tinere, sexy şi ştiu să se mişte, fără a fi însă dansatoare profesioniste.

Trei brunete, o blondă şi o roşcată au ajuns astfel să filmeze cu Anda Adam într-un avion privat, al companiei aviatice fictive "PandAir".

Costumate în stewardeze, cele cinci sexy dansatoare s-au îmbarcat astfel în avionul de dimensiuni medii, pilotat de nimeni alta decât Anda Adam şi de un co-pilot surpriză: un urs Panda, personajul principal al noului său clip.

Dansatoarele sexy ale Andei Adam
Dansatoarele sexy ale Andei Adam

Cele cinci dansatoare intră astfel în flashmob-ul global pe care Anda Adam îl va include în noul ei videoclip.

Cantăreaţa a filmat pe cinci continente, oameni de diferite naţionalităţi şi rase urmând aceeaşi coregrafie.

Finalistele au trimis săptămâna trecută câte o fotografie pe adresa de email a Andei Adam, după ce cântăreaţă a anunţat concursul pe pagina ei oficială de Facebook.

Având în vedere că noua ei piesă "pAnda mAdam", denumităde fani şi „Like a Panda Bear", militează pentru toleranţa rasială, artista a filmat pe cinci continente, o premieră pentru un artist autohton.

Pornind de la ideea ca ursul panda are blana albă, neagră şi ochi asiatici, Anda Adam a dorit ca noul ei clip să redea în totalitate uniunea rasială şi astfel, a călătorit în mai multe ţări pentru a filma alături de localnici secvenţe pentru noua producţie.

Artista a ajuns astfel în Spania, unde a filmat cu un dansator de flamenco, în savana africană, în deşertul mexican, pe plaja din Australia, în savana africană, pe plaja australiană, în ghetourile din New York, în Hawaii şi în Japonia.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul