Idei pentru timpul liber: Andre Rieu, Proconsul, Triplu Sec

Ultima actualizare:
9 acasa 1  2col andre rieu jpeg

André Rieu, două concerte în Piaţa Constituţiei. Îndrăgostit de România, celebrul violonist va susţine nu unul, ci două concerte în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Spectacolele au loc sâmbătă şi duminică, de la ora 20.30, şi constau în peste trei ore de muzică de calitate, emoţie şi bucurie. „Regele valsului” va fi acompaniat de Orchestra Johann Strauss. Notorietatea concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, foarte populare, ci şi de entuziasmul şi buna dispoziţie pe care artistul şi orchestra sa reuşesc să le insufle publicului. Biletele au preţuri cuprinse între 172 şi 864 de lei.

Proconsul deschide Campionatul European de Fotbal, în Bucureşti

Să ne pregătim de meciuri! Proconsul deschide Campionatul European de Fotbal cu un concert şi un mare ecran pregătit special pentru meciurile care urmează la Grădina de Vară a Palatului Odeon din Bucureşti. Spectacolul are loc vineri, 10 iunie, de la ora 19.00. Preţul unui bilet este de 35 de lei.

«Triplu Sec» face show pe 9 iunie

O gaşcă de instrumentişti de toate vârstele, care cântă sub numele de “Triplu Sec”, va face show joi, pe 9 iunie, în Tribute. Membrii trupei vor cânta live super piese din repertopriul lor, dar şi din cel internaţional şi te vor umple de energie pentru tot weekendul care urmează. Triplu Sec va da startul distracţiei alături de cei mai talentaţi instrumentişi şi solişti. De cele mai multe ori, în concerte cântă împreună cu ei şi simpatica solistă Dominique, care s-a lansat deja în showbizzul muzical.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net