Ieri fetiţe în telenovele, azi le fug tinerilor ochii după ele!


    Criss şi Vlad s-au cunoscut la filmările pentru “Pariu cu viaţa” în 2011 şi au format un cuplu
Criss şi Vlad s-au cunoscut la filmările pentru “Pariu cu viaţa” în 2011 şi au format un cuplu

Ani de zile, telenovelele de la Acasă TV au oferit poveşti de toate genurile, care au încântat telespectatorii. Printre personaje s-au numărat şi câţiva copii care au jucat roluri principale. Dintre aceştia, cea mai interesantă poveste o are Cristina Ciobănaşu, noua vedetă Happy Channel.

Cristina Ciobănaşu are acum 19 ani, însă a intrat în showbiz în 2008. Atunci avea la 11 ani şi şi-a făcut debutul la concursul „Dansez pentru tine”, unde Alex Velea, alături de Cristina Stoicescu şi coregrafa Victoria Bucun, au luptat şi au dansat pentru cazul ei. Tatăl Cristinei avea probleme de sănătate iar mama era plecată la muncă în Italia, iar ea avea grijă de fratele cel mic, dar şi de casa bunicii din Vorona Mare. 

A fost norocoasă, căci Ruxandra Ion, mama telenovelelor la vremea aceea, a remarcat-o şi a luat-o să locuiască la ea acasă şi a “adoptat-o”. Puştoaica a învăţat repede să cânte şi i-a demonstrat producătoarei că este talentată. S-a înscris la Liceul de Muzică “Dinu Lipatti” din Bucureşti, a luat lecţii de canto, iar prima apariţie în telenovele a fost în “Îngeraşii” (2008). A jucat apoi în “Aniela” (2009) şi apoi în “Iubire şi onoare” (2011) unde a jucat un rol principal. În 2011, când s-a lansat trupa LaLa Band şi serialul “Pariu cu viaţa”, apoi în 2013 a jucat în serialul “O nouă viaţă”, alături de iubitul ei, Criss şi Vlad au format trupa One, iar anul trecut a jucat alături de Tudor Chirilă în filmul “Live”.

De anul acesta, împreună cu Vlad Gherman, iubitul ei, este imaginea postului Happy Channel şi prezintă o emisiune. Cei doi s-au logodit, locuiesc împreună şi îşi doresc să facă, la un moment dat, nunta.

  • Lili Sanbeof a apărut în mai multe producţii, printre care „Păcatele Evei”, „Inimă de ţigan”, „Îngeraşii”, „Aniela” sau „Las Fierbinţi”.  Puştoaica născută în Sibiu are acum 18 ani şi deşi a mai făcut câteva reclame, nu s-a mai ştiu prea multe lucruri despre ea.

  • Jennifer Dumitraşcu a devenit cunoscută după ce a jucat în „Îngeraşii” şi în „Aniela”. A apărut apoi în „O nouă viaţă” şi între timp, a devenit interesată de muzică. Tânăra are acum 14 ani şi a început să colaboreze cu Marius Moga, căci a participat la una din taberele lui muzicale pentru copii. Puştoaica şi-a schimbat înfăţişarea, a crescut şi s-a schimbat, devenind o tânără extrem de sexy.

Geo a debutat în «Pariu cu viaţa»

Georgiana Drumen avea 13 ani când a început să facă parte din echipa serialului „Pariu cu viaţa” (2011) şi să cânte în trupa LaLa Band. Acum arte 18 ani şi studiază la Colegiul Naşional de Arte Dinu Lipatti. În plus, s-a lansat şi într-o carieră solo, lansând până acum câteva piese. După cum se vede şi din imagini, Gio, cum îi spuneau telespectatorii, a crescut şi s-a transformat într-o tânără sexy.

  • Maria Panait, fata creatoarei de modă Liza Panait, a jucat în 2007 în „Inimă de ţigan”, în rolul Ionelei Mihai. Avea 9 ani atumci, iar între timp a mai apărut în „Regina”, iar anul trecut în „Live”. „Acum am 19 ani, sunt elevă la Şcoala Centrală şi voi urma ASE-ul, la administrarea afacerilor. Nu mi-am dorit să devin actriţă, chiar dacă am jucat în două telenovele. Pot să vă spun că nici model nu mi-am dorit să devin, deşi am mai apărut în câteva din prezentările de modă ale mamei mele”, a mărturisit tânăra Maria pentru Click!

  • Ionuţ Bora are doar 15 ani şi a devenit cunoscut după ce a jucat rolul lui Codin din „Îngeraşii”, telenovelă filmată în 2008, când avea doar 8 ani. În 2015 a obţinut un rol în filmul „Un etaj mai jos”, iar un an mai târziu a jucat în „Poveste de dragoste”, alături de Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu. În timpul liber este şi cântăreţ şi studiază la şcoala 84 din capitală.

Bianca şi Alexandru, după 12 ani

Bianca Neagu (20 de ani) a debutat în 2004, în telenovela „Numai iubirea”, unde o juca pe Bianca Bratu, fiica personajului jucat de Alexandru Papadopol. Puştoaica a continuat să joace în producţii precum „Păcatele Evei”, „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de ţigan”, însă a renunţat la filmări şi a preferat să-şi termine studiile. „Sunt studentă la psihologie, nu am abandonat ce am început cu câţiva ani în urmă. Vreau să dau şi la UNATC . Momentan aştept noi proiecte, fac şi design vestimentar”, ne-a spus vedeta din “Numai iubirea”. 

Alexandru Barba sau Ştefănuţ din „Numai iubirea” (2004) a mai jucat în câteva producţii, până în 2007, când a mai apărut în „Blood and Chocolate”. Puştiul are acum 22 de ani şi după ce a studiat la Şcoala Americană din Bucureşti, “Ştefănuţ” a plecat din ţară şi s-ar părea că în prezent se află la Londra unde studiază ştiinţele politice şi relaţiile internaţionale.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg