"Îl așteptăm pe domnul Dichiseanu la filmări. Un profesionist ca el nu se mai naște a doua oară"

Ultima actualizare:

    Regizorul Cristian Radu Nema și actorul Ion Dichiseanu
Regizorul Cristian Radu Nema și actorul Ion Dichiseanu

Actorul Ion Dichiseanu a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, primește cele mai bune îngrijiri, dar și încurajări și mesaje pozitive de la cei care îl apreciază. printer aceștia se numără și regizorul Cristian Radu Nema, cel care i-a oferit maestrului un rol în filmul "Fabrica de ciocolată".

Regizorul Cristian Radu Nema, cel care i-a oferit lui Ion Dichiseanu rolul principal în filmul "Fabrica de ciocolată", și care urma să se filmeze vara aceasta, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, despre planurile pe care le are cu celebrul actor."După articolul pe care l-ați publicat în vară, am continuat să lucrăm împreuna zi de zi, pe scenariu. Încă îmi e foarte greu sa realizez că, pe lângă șansa de a semna un film cu domnul Ion Dichiseanu în rol principal, el se implica în toate fazele filmului, în toate aspectele ce țin de preproducție. Se simte influența datorată prieteniei avute cu Sergiu Nicolaescu. Am stat împreună să fixam toate detaliile. Inclusiv castingul, inclusiv locațiile de filmare. Am stabilit împreună muzica de pe coloana sonoră. Am mers până și la UNATC, la Facultatea de Teatru pentru a întâlni acolo pe cei care vor face parte din distribuție. Mi-a sugerat chiar și persoana care să se ocupe de machiaj, ținând cont că este un film complex, pe mai multe perioade temporale", povestește regizorul Cristian Radu Nema pentru Click!

"Am unica șansă, repet, de a lucra cu un profesionist pentru care voi mulțumi divinității tot parcursul meu profesional de aici înalte. Unul care în România nu se va mai naște a doua oară. Totul este pregătit. Până la cel mai mic detaliu, în așa fel încât ziua în care va ieși din spital să coincidă cu prima zi de filmare. Să reprezinte primul tur de manivelă, așa cum iubește el să folosească aceasta expresie. Totul este pregătit. Aștept nerăbdător și arzător să se facă bine, sa se întoarcă acasă, iar medicii să îi permită să începem filmarea. Cât se poate de curând. Cu toții așteptăm primul tur de manivelă, a declarat pentru Click! regizorul Nema. 

Internat de urgență, la Spitalul Floreasca

Sâmbătă, 19 decembrie, Ion Dichiseanu a fost internat de urgență la Spitalul Clinic Floreasca din Capitală.Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, nu a oferit detalii despre starea de sănătate a actorului, notează Agerpes. Actorul ar suferi de insuficiență renală și respiratorie, iar atunci când au ajuns medicii de la Ambulanță avea saturația de oxigen foarte scăzută. Dichiseanu a fost testat pentru Covid, iar rezultatul a fost negativ. 

Citește și:

EXCLUSIV Ion Dichiseanu, tot cu fosta soție și la 12 ani de la divorț. Ce spune actorul despre relația cu Simona Florescu

Ion Dichiseanu: «Fac şi duș cu țigara în gură»

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net