Îl mai ştii pe Narcis Ianău, de la Românii au talent? A ajuns celebru în toată lumea

simeon stalpnicul png
Narcis Ianău s-a clasat pe locul al doilea în finala primului sezon al show-ului "Românii au talent"captură Pro Tv

În 2011, vocea lui Narcis Iustin Ianău uimea o ţară întreagă . Puştiul a reuşit să ajungă în finala primului sezon al show-ului „Românii au talent”, dar n-a luat aurul. S-a clasat pe locul al doilea şi încă de pe atunci i s-a prezis un viitor glorios.

Anii au trecut, iar Narcis, care are acum 22 de ani, are toate motivele să fie mândru de realizările sale. Chiar dacă în România este cunoscut doar prin prisma show-ului de talente şi pentru participarea la selecţia Eurovision din 2013, Narcis a cunoscut succesul pe plan mondial.

simeon stalpnicul png
Tânărul şi-a schimbat complet look-ulFoto: Facebook

Numele şi chipul său apar pe afişele din marile metropole ale lumii, alături de artişti precum celebra Sarah Brightman sau grupul muzical Gregorian.

simeon stalpnicul png
Apare pe afiş alături de celebra Sarah BrightmanFoto: Facebook

Contratenorul a fost invitatul lui Sarah Brightman în turneul sopranei din Asia. Artistul cântă pe cele mai mare scene ale lumii, iar până de Crăciun are agendă plină. Mâine, Narcis va cânta la Helsinki (Finlanda), alături de Sarah Brightman, Mario Frangoulis, Fernando Varela şi Gregorian, în cadrul “Royal Christmas Gala”. Vor urma Estonia, Rusia, Letonia, Belarus, Germania, Elveţia, Cehia, Polonia, Ungaria, Croaţia, Slovenia şi Austria.

simeon stalpnicul png
Narcis, pe aceeaşi scenă cu Sarah BrightmanFoto: Facebook

Narcis şi-a schimbat şi înfăţişarea şi s-a transformat într-un tânăr chipeş şi carismatic. Fanele îl complimentează zilnic pe pagina de Facebook, acolo unde tânărul păstrează legătura cu cei care-l susţin.

simeon stalpnicul png
Narcis la New YorkFoto: Facebook

Narcis îşi salută fanii din oraşele unde concertează prin intermediul paginii sale de Facebook şi îi ţine la curent cu proiectele în care este implicat.

A studiat la Conservatorul din Cluj

simeon stalpnicul png
Narcis este un tânăr contratenor, cu un ambitus de 5 octave şi o ţertă mareFoto: Facebook

Narcis s-a născut în 24 februarie 1995, în localitatea Baraţi din judeţul Bacău. De la vârsta de 5 ani a cântat în corul Bisericii Catolice din Baraţi, unde dascălul l-a aşezat în rândul sopranelor. După terminarea clasei a VIII-a a urmat Liceul de Artă „George Apostu”. După terminarea liceului şi-a început studiile la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. În ianuarie 2015 a debutat la Opera Română din Cluj-Napoca cu rolul păstoraşului din opera Tosca de Giacomo Puccini, În urma căruia a primit multe aprecieri şi laude.

Vezi aici un moment oferit de Sarah Brightman şi Narcis Ianău

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
santana 1 jpg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg