Ilie Dumitrescu jr și Selena Gomez de România și-au spus "adio"

simeon stalpnicul png
Francesca şi Toto formau un cuplu frumos

Ani de zile, Ilie Dumitrescu junior, acum actor în pelicula “Un pas în urma serafimilor”, s-a iubit cu o tânără interpretă, despre care se spune că e sosia celebrei Selena Gomez. Din păcate, povestea celor doi tineri nu mai este acum de actualitate, iar Click! a aflat toate detaliile.

Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, Ilie “Toto” Dumitrescu, a revenit în centrul atenției odată cu pelicula “Un pas în urma serafimilor”, care rulează acum în cinematografele de la noi. Chipeșul actor a fost săptămâna trecută la premieră însoțit de mama lui, superba Letiția Badea, însă fanii s-ar fi așteptat să îl vadă la braț cu o domișoară. N-a fost așa. Până de curând, Toto s-a iubit cu Francesca Lucarelli, însă surse din anturajul lor ne-au spus că amorul dintre ei nu prea era pe placul părinților. 

simeon stalpnicul png
Francesca este o tănără foarte sexyfoto: arhivă personală

“Chiar dacă erau nedespărţiţi, celor doi copii li se spunea că nu pot fi împreună. Însă ei au trecut peste toate sfaturile părinţilor, au continuat să se întâlnească şi s-au iubit ca în filme”, ne-a povestit o sursă din familia actorului.

Din păcate, chiar dacă dragostea a fost mare, cea care le-a pus capac a fost distanța. Francesca a plecat la Londra, unde s-a înscris la nişte cursuri de televiziune, iar de vreo doi ani locuiește acolo. A păstrat legătura cu Toto, însă cu timpul relația s-a cam răcit. La premieră, l-am întrebat pe fiul lui Ilie Dumitrescu de ce Francesca nu e acolo cu el, iar acesta ne-a mărturisit că bruneta e în continuare în Londra şi că nu ştie ce mai face.

simeon stalpnicul png
Selena Gomez a început să adoptă ținute extrem de sexy în concertele eifoto: Hepta
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
image png
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
DSC 4775 JPG
image
image
image
image
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png