Ilie Năstase a anulat nunta cu Ioana Simion

image
Ioana și Ilie nu se mai căsătoresc pe 17 augustFoto: arhivă personală

Pregătirile pentru nunta lui Ilie Năstase cu Ioana Simion bat pasul pe loc. Tenismenul a anulat petrecerea şi a anunţat că probabil va lua în calcul să facă pasul cel mare cu noua lui iubită, Ioana Simion, abia la anul. cei doi sunt cunanţi civil şi urmau să facă şi ceremonia religioasă, luna viitoare, pe 17 august.

Ilie Năstase (73 de ani) a dat vestea la care nu se aștepta nimeni. Nunta cu Ioana Simion nu va mai avea loc la data anunţată iniţial, 17 august. Ilie Năstase spune că soția lui își dorește foarte mult să îmbrace rochia de mireasă, însă el nu se grăbește să ajungă la altar. pentru moment, fosta glorie a tenisiului mondial susţine că evenimentul este „doar amânat", însă rămâne de văzut dacă vor mai ajunge la altar. Fostul tenismen a spus că din lipsă de timp va fi nevoit să amâne momentul pentru anul viitor.

„Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală că am anunțat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puțin frumoase, dar pentru mine ultima persoană cu care ești contează. Ne înţelegem foarte bine. Ne-am cunoscut acum un an şi nu am stat deloc separaţi. Am plecat tot timpul împreună. Ioana mă temperează mereu. Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere. Multă lume spune că eu sunt prea bătrân pentru ea, dar dragostea n-are vârstă", a povestit Ilie Năstase recent la Teo Show.

Ilie Năstase şi Ioana Simion formează un cuplu de un an  

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit civil în Joia Mare, pe 25 aprilie 2019 și nunta urma să aibă loc pe 17 august, dar de la cununie parcă s-au mai „domolit” lucrurile în noua familie a tenismenului. Dacă în urmă cu câteva luni fostul campion şi aleasa inimii sale se ţineau non-stop de mână, se sărutau pe stradă ca doi adolescenţi şi îşi făceau cadouri adorabile, acum par doi oameni care n-ar mai avea prea multe să-şi spună.

Fotoreporterii Click! i-au surprins în urmă cu ceva timp pe Ilie Năstase (73 de ani) şi Ioana Năstase (43 de ani) la relaxare în parcul Herăstrău, la o terasă cochetă. Cei doi au împărţit aceeaşi masă, dar foarte puţine cuvinte şi gesturi! Şi Ilie, şi Ioana au vorbit minute în şir la telefon, gesticulând şi amuzându-se cu partenerul de conversaţie. Apoi, fiecare a studiat meniul în linişte, fără să-şi arunce nici o privire. Probabil, cei doi aveau nevoie de câteva momente de linişte, mângâiaţi de soare.

Citeşte şi:

Soția lui Ilie Năstase, însărcinată? ”Va fi ce-o vrea Dumnezeu”

Care e mai sexy? Actuala soţie şi fosta nevastă a lui Ilie Năstase, în ipostaze explozive pe plajă

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
bianca dragusanu png
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Autostrada Lugoj   Deva, zona viitoarelor tuneluri Holdea   Margina  Foto Daniel Guță (20) JPG
rubla
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg