Ilie Năstase a cerut-o de soţie cu un inel de 15.000 de euro. Ioana Simion radiază de fericire

Ultima actualizare:
Ilie Năstase a cerut-o în căsătorie pe Iona Simion cu un inel de 15.000 de euro
Ilie Năstase a cerut-o în căsătorie pe Iona Simion cu un inel de 15.000 de euro

Pentru Ilie Năstase și iubita lui, Ioana Simion, în 2019 sună clopotele de nuntă. Fostul tenismen și-a cerut partenera de viață de soție, și nu oricum! Ioana a fost surprinsă cu un inel de zile mari, pe cât de superb pe atât de scump, și cum să nu spui „Da” din toată inima atunci când bijuteria minune îți surâde din cutie.

Ilie Năstase nu renunță la vechile obiceiuri! Fostul mare tenismen nu se dezminte și a decis să pășească din nou în fața altarului, că poate a cincea oară este cu noroc. Aceasta urmează să se căsătorească la 72 de ani cu actuala lui iubită, Ioana Simion, care este cu 29 de ani mai tânără, iar pentru marele eveniment „Nasty” s-a pregătit așa cum se cuvine.

După doar 5 luni de relație, inima lui Ilie Năstase a fost deplin cucerită de bruneta Ioana, care are experiență cu numele mari din lumea mondenă autohtonă, după ce a bifat și o idilă cu omul de afaceri Nick Rădoi. Nunta urmează să fie stabilită ori pe 8 august 2019, la un an distanţă de la ziua în care cei doi s-au cunoscut la mare, ori în data de 19 iunie, ziua de naștere a tenismenului.

Ilie Năstase și Ioana vor face nunta în vara lui 2019
Ilie Năstase și Ioana vor face nunta în vara lui 2019

Cum cei doi se comportau deja ca și când ar fi soț și soție, Ilie invitând-o pe Ioana să locuiască în vila lui din Dorobanți imediat după seprarea de Brigitte Sfăt, fostul campion s-a pus și pe cumpărat inele! Potrivit sport.ro, Năstase i-a dăruit alesei inimii sale un inel de logodnă în valoare de 15.000 de euro pentru a marca ziua specială în care aceasta a răspuns cu un „Da” hotărât la propunerea lui de a-și petrece întreaga viață împreună.


    Ilie Năstase și Ioana vor face nunta în vara lui 2019Foto Facebook
Ilie Năstase și Ioana vor face nunta în vara lui 2019Foto Facebook

Dat fiind faptul că Ilie Năstase a dezvăluit că între el și ultima soție, Brigitte, nu mai există nicio cale de împăcare, acesta nu a stat mult pe gânduri și a decis rapid să-și refacă viața alături de Ioana Simion, pe care o răsfață exact așa cum orice femeie visează. „Nu mă împac cu Brigitte, eu am divorţat şi acum sunt bine cu femeia de lângă mine. În iunie ne vom şi căsători”, a declarat Ilie Năstase în exclusivitate pentru Click!.

Ilie Năstase are 5 copii, din 3 căsnicii, fostul mare tenisman fiind tatăl a 4 fete şi al unui singur băiat. Nathalie (42 de ani) a fost născută de prima soţie, belgianca Dominique Grazia, în mariajul dintre 1972 şi 1980. Ilie şi-a refăcut viaţa ulterior cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani), şi o fată, Charlotte (28 de ani). Tenismenul a fost căsătorit apoi cu Amalia Teodorescu până în 2010, din mariajul lor rezultând 2 fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani).

image
image
image
image
image
image
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg