Ilie N─âstase ├«┼či vinde apartamentul de lux din Mamaia. C├ót cost─â ┼či ce facilit─â┼úi include

13 octombrie 2021
image
Fostul tenisman ┼či so┼úia lui, Ioana, de┼úin mai multe propriet─â┼úi la malul m─ârii

A fost proprietar aproape zece ani, acum ├«ns─â Ilie N─âstase vinde apartamentul de pe malul m─ârii din Complexul de lux Caelia Mamaia Residence. Imobilul cu dou─â camere, cu suprafa┼ú─â de 73 mp, mobilat de lux, valoreaz─â aproape 350.000 de euro, ┼či este scos la v├ónzare de agen┼úiile imobiliare.

Ilie N─âstase face slalom ├«ntre Bucure┼čti ┼či Constan┼úa. ├Än Capital─â are un apartament de lux ├«n Complexul Stejarii, de┼úinut de Ion ┼óiriac, iar la mare, un imobil ├«n Complexul Caelia Residence, dar ┼či altele, cump─ârate pe numele fiicelor sale ┼či al unui nepot, ├«n Lotus Residence, de┼úinut de Simona Halep. 

image
Astă-vară, Ilie Năstase se plimba cu bicicleta pe faleza din faţa complexului

Marele tenisman a decis s─â mai v├ónd─â din propriet─â┼úi, a┼ča c─â renun┼ú─â la apartamentul aflat la Caelia, ├«n Mamaia, chiar pe plaj─â. Locuin┼úa a fost cump─ârat─â ├«n anul 2011, ┼či este una de lux, ├«n plus beneficiaz─â ├«n complexul reziden┼úial de centru SPA, piscin─â, saun─â uscat─â ┼či umed─â.

ÔÇ×Locuin┼úa pe care v-o propunem are 73 mp, este amplasat─â la parterul cl─âdirii ┼či are acces direct privat c─âtre terasa proprie de aproximativ 80 mp ┼či c─âtre plaj─â. Compartimentarea este una generoas─â, apartamentul fiind compus dintr-un living de peste 28 mp ┼či un dormitor de peste 23 mp, ambele cu ie┼čire pe plaj─â, o baie principal─â de 8 mp, o toalet─â, buc─ât─ârie, hol ┼či un spa┼úiu tehnic. Apartamentul este luminos, vesel ┼či plin de energie ┼či se vinde mobilat ┼či utilat. Beneficiaz─â ┼či de un loc de parcare propriu ├«n cl─âdirea adiacent─â, ├«n parcarea de 11 etaje din proximitatea complexuluiÔÇŁ, se arat─â pe site-ul imobiliare.ro. Nu este specificat pre┼úul de v├ónzare, ├«ns─â valoarea unui astfel de imobil este de 350.000 de euro. 

image
Astă-vară, Ilie Năstase se plimba cu bicicleta pe faleza din faţa complexului

image
Aici deţine fostul tenisman un apartament

Finul Ciprian Marica administreaz─â din 2014 plaja Caelia, cu o suprafa┼ú─â de peste 10.000 de metri, a┼ča c─â noul proprietar se poate bucura ┼či de accesul pe plaj─â. 

Locuitorii acestui complex, ├«n care Viorel P─âunescu ar fi investit peste 20 de milioane de euro, sunt marea majoritate politicieni ┼či afaceri┼čti, ├«n spe┼ú─â milionari, astfel c─â va avea parte de vecini ÔÇ×de clas─âÔÇŁ. 

image
Apartamentul de dou─â camere este situat la parter, cu acces la plaj─â

Celebrul mare sportiv are unde sta, mai ales c─â so┼úia sa de┼úine ┼či ea un apartament ├«n aceea┼či zon─â, dar ┼či alte propriet─â┼úi, a┼ča c─â ar sc─âpa de o grij─â. 

image
Finul Ciprian Marica administreaz─â plaja de la Caelia

Taxele, impozitele, ├«ntre┼úinerea, curentul, dar ┼či alte repara┼úii pe care trebuia s─â le asigure ├«n mod constant erau o b─âtaie prea mare de cap pentru Nasty.

image
Un astfel de apartament se vinde cu 350.000 de euro
fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea tonciu png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif