Ilie Năstase: „Nu am făcut scandal la Operă, a fost doar o încurcătură"


    Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt
Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt

Contactaţi telefonic de către Mădălin Ionescu, moderatorul emisiunii „Drept la ţintă" de la Kanal D, Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au infirmat informaţiile potrivit cărora ar fi făcut scandal la ieşirea din clădirea Operei.

Cei doi au fost invitaţi la evenimentul care a marcat cea de-a 90-a aniversare a regelui Mihai. Însă unele probleme legate de organizare au făcut ca seara plăcută ce se anunţa să se desfăşoare într-un cu totul alt mod.

„Trebuia să avem invitaţii, dar când am ajuns ni s-a spus că a dispărut, astfel că ne-am aşezat în loja Danei şi a lui Adrian Năstase. Când a intrat regele, după vreo zece minute, a venit o plasatoare şi ne-a spus că locurile acelea sunt ale unor persoane din străinătate".

Fostul tenisman spune că atât el, cât şi partenera lui s-au ridicat fără a protesta: „Am plecat direct la maşină. Mai ales că, atunci când am ieşit, am văzut că mai erau 30-40 de persoane în aceeaşi situaţie ca şi noi. Am hotărât să urmărim evenimentul la televizor".

Nici în parcare nu s-a întâmplat nici un incident: „E drept, aveam probleme să scot maşina, erau multe parcate în faţa mea. Dar nu m-am certat cu nimeni, cu cine puteam să mă cert?" După ce au urmărit de acasă concertul dedicat regelui, au încheiat seara „la restaurant, apoi am fost la o lansare de carte", a povestit Ilie Năstase.

Cât despre un viitor copil al cuplului, „avem multe alte proiecte la care lucrăm: vreau să aduc copiii la Bucureşti, să le caut o grădiniţă, o şcoală...", a spus Brigitte Sfăt. Nici în privinţa anticipatei căsătorii de anul viitor nu e nimic bătut în cuie: „Te anunţăm când stabilim ceva. Vom sta la Londra o săptămână. Nici naş nu ne-am găsit, mai căutăm. Nu cred că va fi Gigi Becali, are destule probleme cu echipa Steaua, care nu merge tocmai bine".

FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
cub toma caragiu png
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg