Ilie Năstase o ameninţă pe Brigitte în ziua divorţului: «Nu îi las nici numele!»


    Ilie Năstase și-a făcut apariția la acest eveniment într-un costum negru, clasic, dar foarte elegant.foto: Sorin Stana
Ilie Năstase și-a făcut apariția la acest eveniment într-un costum negru, clasic, dar foarte elegant.foto: Sorin Stana

A venit ziua cea mare pentru Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt. Miercuri (26 septembrie) cei doi se vor prezenta în faţa judecătorilor pentru a pune capăt mariajului. Procesul de divorţ a fost intentat de brunetă.

Relaţia lui Ilie Năstase cu Brigitte se apropie de final. Cei doi soţi de pregătesc de divorţ, deşi au mai încercat până acum să se despartă de câteva ori, tenismenul fiind cel care s-a opus. În seara de dinaintea înfăţişării la tribunal, Brigitte a vorbit despre sentimentele care au încercat+o în cei opt ani de căsnicie.  

"De vreo trei zile sunt într-o depresie. E foarte greu. Mi-am dorit să divorţez. Totul a început în 2016 când m-am operat de tumori la plămâni. M-am trezit singură pe un pat de spital, fără Ilie lângă mine. Am avut o prietenă cu mine, dar nu pe el. Ilie tăaia o panglică aici în Otopeni, în timp ce eu urcam pe masa de operaţie de la Viena. Atunci mi-am reevaluat viaţa. După ziua mea de 40 de ani, am plecat la Timişoara şi am început o relaţie cu Cătălin Cazacu. De la el mi se trage toată povestea cu despărţirea mea de Ilie. Eu m-am îndrăgostit foarte tare de el. Am plecat în martie de la Ilie Năstase. El a fost persoana pentru care am plecat de acasă şi am crezut că cu el îmi voi reface viaţa. Cătălin mai umbla cu cineva şi am văzut asta după ce i-am pus detectivi. Ne-am certat. Ilie l-a ameninţat. A ieşit un scandal foarte urât anul acesta de 1 mai. Atunci Ilie Năstase l-a văzut pe Cătălin. De când i+am recunoscut că mă îndrăgostisem de el, devenise obsedat de Cătălin", a povestit Brigitte la Antena 1.      

Replica lui Ilie Năstase nu a întârziat să apară. Intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Ilie Năstase a dezvăluit că vrea să divorţeze, dar nu îi lasă numele soţiei. 

"Eu sunt de acord. Nu o să îi las nimic, eu nu am copii cu ea şi nu am de ce să îi las. Nu îi las nici numnele. Nu mai vreau circul ăsta care a fost. Nu mă interesează. Nu am nicio treabă. E puţin urât să vii cu o zi înainte de divorţ să faci circ. Anul trecut erai cu Cazacu. Dacă nu vrei să îmi dai divorţul poate se supără Corneliu (n.r. actualul ei iubit). Fata cu care sunt are foarte bun simţ şi vrea să se termine mai întâi şi apoi intrăm în relaţie. (...) Numele nu i-l dau.  Te-am chinuit eu un an? Tu m-ai chinuit opt! Vă rog să mă scuzaţi, eu merg să mă culc", a spus Ilie Năstase în direct la "Xtra Night Show".

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
Soldati ucraineni in transee FOTO Captura Twitter jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg