Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară. Prima imagine de la cununia cu Ioana Simion

image
Ilie Năstase și-a refăcut deja viața după divorț. El este fericit cu Ioana Simion Foto: Arhivă Click

Incredibil, dar adevărat! Ilie Năstase (72 de ani) s-a ţinut de cuvânt şi s-a însurat cu iubita lui mai tânără, constănţeanca Ioana Simion (43 de ani). La începutul anului a cerut-o de nevastă cu un inel de 15.000 de euro, iar azi, 25 aprilie, Nasty a dus-o la starea civilă. Este al cincilea drum pe care fostul mare tenisman îl face la primărie, căci a mai fost însurat de patru ori, cu Brigitte Sfăt, Amalia Teodorescu, Alexandra King și Dominique Grazia.

Ilie Năstase s-a însurat cu Ioana Simion. Este ştirea momentului, deşi fostul sportiv a anunţat încă de la începutul anului că are intenţii serioase cu femeia de care s-a îndrăgostit după divorţul de Brigitte Năstase, din septembrie 2018. Vestea a fost anunţată chiar de mireasă, pe pagina de Facebook, unde şi-a schimbat numnele din Ioana Simion, în Ioana Năstase, unde a anunţat că are un nou statut, de femeie măritată, venind însă şi cu dovada: poza de la cununie.

Zi cu însemnătate mare pentru Ilie Năstase și Ioana Simion. Azi, 25 aprilie, cei doi s-au căsătorit după nouă luni de relație, iar evenimentul a avut loc la o  primărie din provincie. Fostul mare tenisman a purtat un costum bleu elegant, iar proaspăta doamnă Năstase a purtat un compleu alb, format din pantaloni evazați și bluză imaculată. După ce au spus ”Da”, Nasty și Ioana au ieșit în fața primăriei și au făcut o poză alături de cei care i-au fost apropiați și, totodată, martori. Bruneta lui Nasty nu aprimit doar certificatul de căsătorie, ci și un buchet superb de trandafiri albi. După cununia civilă, urmează nunta, iar aceasta este stabilită în august. Inițial, Ilie Năstase și Ioana plănuiseră să facă ambele evenimente în aceeași zi, însă au schimbat puțin planul. Petrecerea de nuntă va fi una restrânsă, la care vor participa doar cei apropiaţi, familia, rudele şi prietenii lor. Contactat de Click!, Ilie Năstase ne-a pasat la telefon un prieten, care ne-a spus că se află în mijlocul petrecerii şi că nu vor să fie deranjaţi.

image
Costum alb şi trandafiri albi: asta a ales Ioana Simion pentru ziua cea mare

Citeşte şi

Totul despre nunta lui Ilie Năstase. Iubita tinerică a devenit bunică la 43 de ani

Dragostea l-a înnebunit de tot pe Ilie Năstase! S-a tatuat de dragul noii iubite

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
David Beckham
kanye kim pete jpg