Ilinca Vandici și soțul ei, din nou nași de botez! Ce ținută a purtat prezentatoarea TV

Ultima actualizare:

    Ilinca Vandici, alături de noul ei finuț Foto: Instagram
Ilinca Vandici, alături de noul ei finuț Foto: Instagram

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, au mers din nou în fața altarului, de data aceasta în postura de nași de băiețel. Cei doi nu sunt la prima experiență de acest gen, prezentatoarea TV bucurându-se de o familie numeroasă și de finuți adorabili. Iată ce ținută a purtat vedeta pentru marele eveniment!

Ilinca Vandici și soțul ei au avut planuri mari în decursul acestui weekend! Cei doi parteneri au fost din dou nași de botez, devenind părinții spirituali ai unui băiețel vesel și adorabil. Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” s-a pregătit așa cum se cuvine pentru marele eveniment, având grijă să arate impecabil pentru slujba din biserică.

Deși majoritatea nașelor preferă să poarte rochii atunci când vine vorba de creștinarea finilor lor, Ilinca a optat pentru o ținută alcătuită dintr-un costum de inspirație masculină, de culoare roșie, format din două piese: pantalon și sacou, pe dedesubtul căruia a purtat o bluză de culoare neagră, pentru un contrast de efect. 

Prezentatoarea de la Kanal D a publicat pe rețelele de socializare o imagine alături de noul ei finuț, pentru a-l putea prezenta admiratorilor ei pe cel mai nou membru al familiei sale. Mândra nășică era extrem de entuziasmată de această postură și i-a scris micuțului și câteva rânduri în dreptul fotografiei ce îi înfățișa în ipostaze tandre, Ilinca ținându-l în brațe pe băiețel. „De astăzi avem un nou finuț. Te iubim îngerașule! Bine ai venit în familia noastră!”, a scris vedeta în mediul virtual. 

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, părinții spirituali ai unui băiețel
Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, părinții spirituali ai unui băiețel

Ținuta pentru are a optat Ilinca Vandici
Ținuta pentru are a optat Ilinca Vandici

Ilinca Vandici, în vârstă de 32 de ani, este și ea mămică de băiețel, aducând pe lume primul copil al cuplului, micuțul Zian, în vara anului 2017. Vedeta s-a căsătorit cu afaceristul Andrei Neacşu în 2017, după doi ani de relaţie. Cununia civilă a avut loc departe de ochii curioșilor, în Tunari, localitatea în care cuplul locuieşte. 

Cine o ajută pe Ilinca Vandici în creșterea băiețelului ei

În zilele în care este ocupată cu filmările, prezentatoarea TV a dezvăluit că are parte și de ajutor de nădejde, venit din partea mamei și a soacrei ei.

„La 10 luni face deja lucruri pe care alții le fac mai târziu puțin. Ăsta e meritul meu, meritul mamei mele și al soacrei mele. Tot timpul pe care îl am liber îl dedic 100% copilului pentru că îmi place să stau cu el, îmi place să știu tot ce se întâmplă în jurul lui. Îmi place să-mi pun amprenta asupra educației lui(..) Mama mea și soacra mea sunt în permanență altături de el, atunci când eu sunt la filmări”, explica vedeta în urmă cu puțin timp, într-un interviu acordat revistei Viva. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net