Imagini de groază! Cum arată operația de cezariană care mutilat-o pe viață pe Oana Roman

oana roman jpeg
În trecut, Oana Roman a trecut prin trei operații la abdomenFOTO: Arhiva personală

Oana Roman (38 de ani) a născut în luna februarie a anului trecut o fetiţă perfect sănătoasă. La patru zile de la cezariană, operaţia Oanei a început să sângereze, iar ea a mers de urgență la spital.

Vedeta a fost la un pas de a face septicemie, pentru că operaţia de cezariană a fost urmată repede de complicaţii. Primul semn că ceva nu este în regulă a fost faptul că tăietura nu se cicatriza și sângera. Oana a fost operată, dar infecția a revenit, afectând muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros.

Situația nu s-a îndreptat nici după a doua operaţie, astfel că ea a apelat la alt medic. Cea de-a treia intervenție a durat mai mult decât se aşteptau toţi, aproape șapte ore. Oanei i-a fost tăiată o bucată din muşchiul abdominal, iar în locul acestuia chirurgul i-a montat o plasă, reușind să-i salveze intestinul gros, deşi acesta îi fusese atacat puternic de infecţie.

Acum, la nouă luni de la cea de-a treia operație suferită, Oana Roman a arătat, în direct, la emisiunea ''Wowbiz'', imagini cu cicatricea cu care s-a ales după ce a fost tăiată pe abdomen. Ea a povestit că a avut de îndurat dureri groaznice din cauza medicului pe care îl acuză că nu a tratat-o corespunzător și nu a făcut niciun pas în a discuta cu ea pentru a-i explica ce anume s-a întâmplat în sala de operații.

"Eu nu am vorbit pentru că am vrut să închei aceste lucruri pe cale amiabilă, dar nu s-a putut. Eu am fost pacienta lui timp de 15 ani, dar el nu s-a interesat deloc de starea mea de sănătate în ultimul an. Am decis să merg la un alt doctor pentru a vedea ce este acolo și mi-a explicat că situația este foarte delicată și că am nevoie de o operație urgentă ca să salveze situația. Mi s-a spus că voi suferi o operație dificila, de sus până jos, pentru a putea să curețe și să rezolve problemele de acolo. Operația a fost făcută pe 1 Mai și acum sunt aproape 9 luni de la aceea operație. Operația a durat aproximativ 7 ore. Puteam să mor pentru că mi-am dorit un copil. Doctorul care mi-a făcut cezariana și m-a distrus se numește Adrian Lemnete, iar cel care mi-a salvat viața se numește Mitulescu. A fost înfiorător de greu și este în continuare greu. Oamenii ăia s-au jucat cu viața mea. Eu mi-aș dori ca oamenii ăștia să răspundă moral în fața tuturor. O parte din această cicatrice va rămâne, o parte va dispărea. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt încă în viață'', a povestit fiica lui Petre Roman.

image
Așa arată acum, abdomenul Oanei Roman

''Am aflat, după operație, că am fost la un pas de moarte. Jumătate din abdomenul meu era vânăt și plins de hematoame. Acel eveniment mi-a marcat viața. Singurul om care știe absolut tot prin ce am trecut este Marius, care a stat în permanență lângă mine. Eu nu înțelegeam de ce îmi curgea mereu sânge de la operație. Doctorii mi-au zis că nu e nicio problemă, că totul va fi în regulă. Eu habar nu am dacă acest medic trebuia să mă opereze de atâtea ori. Asta a fost o operație la abdomen, nicidecum o operație ginecologică'', a dezvăluit roșcata drama prin care a trecut.

''Așa arată acum, după opt luni, abdomenul meu. Mi-a luat patru luni să mă pot întoarce de pe o parte pe alta. Eu a trebuit să învăț să mă mișc, să mănânc, să respir'', a mai adăugat Oana Roman.

image
Oana Roman a fost tăiată de sus până jos pe burtă
cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cub alina sorescu png
FotoJet (4) jpg
horoscop toamna shutterstock jpg
bare de otel foto gruppobeltramecom
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg